Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Articole despre Romania mea Ce are in comun Pastele cu jocul de noroc?!

Ce are in comun Pastele cu jocul de noroc?!

Email Imprimare

Cu o seninatate demna de orice altceva, ne referim la cei din cler, desigur, unii nu observa afacerea joc de noroc pana si in numele sarbatorii religioase! Duminica, 20 aprilie, Tragerile speciale loto de Pasti, a titrat cu nesimtire Loteria Romana. Institutia statului a reusit sa isi bata joc din nou de sarbatoarea religioasa, transformand-o, pseudo-religios, intr-o alta afacere de scos bani de la fraierii carora le-a mai si urat sa aiba Pastele fericit!

Sa ai la dispozitie 52 de saptamani de afacere pe an si sa nu fii in stare sa renunti la una sau chiar la doua, daca pica Craciunul la sfarsit de saptamana, e dementa. Sa zicem ca omul simplu, prostimea, nu putea face nimic, dar, daca le-ar fi pasat o secunda de ce se intampla in jur, cei din conducerea Bisericii ar fi propus ca incasarile cuvenite statului la tragerile... religioase, dupa acordarea de premii (sub 50 la suta din incasari), sa fie oferite... bisericilor. Asa, macar, tragerea loto era speciala de Pasti, in spiritul generozitatii si se gaseau bani in mod natural si pentru Catedrala Mantuirii Neamului, nu artificial, prin cersire la consiliile judetene care au banii localnicilor si care nu ar trebui sa faca cadou acesti bani bucurestenilor, ca si cum guvernul e in teritoriu si trimite fonduri amaratilor din Bucuresti! Si, astfel, Biserica evita si situatiile penibile, ca la Targu-Mures, unde smecherul de primar declara ca el nu da bani la Biserica, dar da 100.000 de lei pentru reparatie usa girafa si 300.000 de lei (exact suma ceruta de la Bucuresti!) pe tiparirea anuarului sportiv al orasului pe vreun gunoi de partid, dintre abonatii la insul ales etnic! (Florentin Deac, Foto: loto.ro)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.