Joi, 21 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Romania Mea Povesti de viata O viata mai frumoasa si curata pentru copilul meu

O viata mai frumoasa si curata pentru copilul meu

Email Imprimare

Eu in tineretea mea credeam ca voi putea schimba lumea intr-o lume mai buna, pentru copii mei. M-am inselat, nimic nu poate fi schimbat. Noi doar ne putem adapta la mersul vietii asa cum e ea. Sper ca fiul meu sa poata face mai multe decat am facut eu. Sper ca el sa poata realiza o schimbare cat de mica.

Cat despre viata lui, incerc din rasputeri sa i-o fac mult mai frumoasa dacat am avut-o eu. Asa fac toti parintii, vor pentru copiii lor ceea ce noi nu am avut pentru noi. Desi noi, cei adulti, am trait intr-o lume mult mai curata si mai sanatoasa. Inainte se manca mult mai sanatos, si nu cum este acum, cu atat de multe chimicale.
Ceea ce imi este teama e ca el va trai intr-o lume mult mai bolnava si mai rea. Sper ca Dumnezeu sa ii dea putere sa treaca peste rautati si viata grea. Pe fiul meu il cheama Alex si are 4 anisori. (Angelica Alecu)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.