Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Ateliere Montessori pe tema comunicarii cu copiii

Ateliere Montessori pe tema comunicarii cu copiii

Email Imprimare

Fundatia Montessori din Romania isi continua intalnirile cu parintii, sub forma Atelierelor. In aceste intalniri, toti cei interesati de pedagogia Montessori sau cei care isi doresc sa isi inscrie copilul la o unitate educativa care aplica aceasta metoda pot afla detalii despre acest sistem pedagogic. Pot afla, direct de la educatorii Montessori, felul in care este vazut copilul in acest sistem, care sunt principiile teoretice ale metodei, precum si modul in care acestea sunt puse in practica si materialele educationale utilizate.

In data de 22 octombrie, cu incepere de la ora 18.30, la Gradinita Montessori Edu din Bucuresti (Str. Mantuleasa Nr. 21, Sector 2), se va desfasura un Atelier pentru adulti. Tema acestuia va fi Comunicarea cu copiii, conform principiilor Montessori. O noutate va fi prezentarea metodei de comunicare Sleep Talk, o alternativa de comunicare care contribuie la cresterea increderii in sine si la dezvoltarea inteligentei emotionale a copiilor.
Pretul este de 60 de lei (30 de lei pentru membri).

In 31 octombrie, de la ora 19.00, la Gradinita La Nouvelle Generation din Constanta (Str. I.C. Bratianu Nr. 172-174) va avea loc un nou Atelier pentru adulti, in care vor fi prezentate principiile pedagogiei Montessori, lucrul cu materialele pedagogice specifice, viziunea asupra pedepsei si recompensei, precum si modul in care sunt abordate crearea si cresterea increderii in sine a copiilor.
Pretul pentru participare este de 60 de lei.
Pentru ca pedagogica Montessori pune in practica un sistem educativ sanatos, ambele intalniri vor fi asezonate cu o degustare de dulceturi Topoloveana. Aceste produse naturale nu contin zahar, nici conservanti, fiind un dulce natural delicios si in acelasi timp benefic atat pentru adulti, cat si pentru copiii de orice varsta.
Dacic Cool este partener al Atelierelor Montessori.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.