Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Parinti si Copii Recreatia mare a inceput! Distractie garantata!

Recreatia mare a inceput! Distractie garantata!

Email Imprimare

In perioada 28 mai - 4 iunie, Sun Plaza devine cel mai atractiv loc din intreg orasul, transformandu-se intr-un adevarat taram de divertisment si voie buna. Startul se da pe 28 mai, cu Parada baloanelor de sapun – Bubble Parade – eveniment care are loc, in acelasi timp, in 100 de orase din 50 de tari. Intr-un cadru de poveste, imaginatia copiilor va prinde contur atunci cand isi vor face aparitia doua personaje pe picioroange care vor face baloane uriase de sapun.

Cei mici vor primi sticlute si baghete cu solutie "magica" pentru a le tine isonul maestrilor de ceremonie. Astfel, milioane de baloane de sapun, care mai de care mai colorate, se vor ridica spre cer in intervalul 11.00-12.30, la intrarea principala din Sun Plaza, pe Esplanada Sud. Insa acesta este doar inceputul distractiei. Intre 1 si 4 iunie, de la 12.00 la 20.00, in Sun Plaza are loc o expozitie inedita de fluturi vii. Lasati liberi intr-un cort special amenajat, zeci de fluturi colorati vor putea fi observati cum zboara si cum mananca, vor putea fi luati in mana, asezati pe haine sau chiar pe nasucuri dragute de copii. Curiosii care vor intra in cortul cu pricina vor primi o multime de informatii interesante despre viata fluturilor.
Iar asta nu e tot! Pe 3 si 4 iunie, intre orele 14.00 si 18.00, in cadrul unor ateliere tematice, cei mici vor afla cum sa recicleze si sa refoloseasca hartia, cartonul, sticlele etc., invatand sa creeze din acestea jucarii sau obiecte decorative folositoare. "Taxa" de intrare consta in aducerea unui kilogram de hartie sau 5 sticle de plastic pe care prichindeii le vor lasa in doua urne mari amplasate la intrarea in zona atelierelor.
Mai multe detalii gasiti pe: www.sun-plaza.ro si www.facebook.com/events

Despre Sun Plaza
Sun Plaza Shopping Center, aflat in sudul Capitalei, este un proiect dezvoltat si detinut de S IMMO AG, listata la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investitii imobiliare din Austria. In prezent, proiectul este administrat de CBRE Romania. Deschis in februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza ofera peste 140 de magazine internationale si locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, optiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City, ce detine 15 ecrane, o zona dedicata pentru bowling, o terasa de vara aflata la inaltime si numeroase restaurante cu bucatarie variata. Sun Plaza detine o suprafata inchiriabila de 81.000 mp si peste 210.000 de mp suprafata construita. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite si dispune de o legatura excelenta la sistemul de transport public cu acces direct la reteaua de metrouri, autobuze si tramvaie. Legatura cu statia de metrou Piata Sudului se face printr-un pasaj subteran, cu o oferta comerciala diversificata.

Despre CBRE Group
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listata la S&P 500, cu sediul central in Los Angeles, este cea mai mare firma de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajati (excluzand afiliatii) si deserveste proprietarii de active imobiliare, investitorii si chiriasii prin intermediul celor peste 300 de birouri din intreaga lume (excluzand afiliatii). CBRE ofera consultanta strategica si executorie pentru vanzarea sau inchirierea proprietatilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietatilor si al altor facilitati, consultanta in materie de credite ipotecare, estimare si evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investitiei, precum si cercetare si consultanta. Pentru mai multe informatii, vizitati www.cbre.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.