Joi, 21 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Remedii Naturale Fara anemie, cu Globy Forte de la Ayurmed

Fara anemie, cu Globy Forte de la Ayurmed

Email Imprimare

Anemia este una dintre afectiunile cele mai frecvente! O persoana anemica se poate simti obosita, palida si slabita, poate simti ca nu mai poate respira. Ameteala, scaderea in greutate si tulburarile de respiratie reprezinta simptome curente. Termenul vine din greaca veche insemnand "fara sange", anemia fiind definita ca o deficienta calitativa sau cantitativa a hemoglobinei, o molecula ce se gaseste in globulele rosii si asigura transportul oxigenului de la plamani in tesuturi. Astfel, anemia conduce la o lipsa de oxigen la nivelul intregului organism, lipsa denumita hipoxie. Se disting diferite tipuri de anemii, dintre care cele mai frecvente sunt cea feripriva, cauzata de deficitul de fier, cea megaloblastica, ce este cauzata de deficitul de vitamine, precum si cea hemolitica, ce este cauzata de distrugerea prematura a globulelor rosii. Mai exista insa alte sute de tipuri de anemii...

Cauzele cele mai frecvente sunt date de distrugerea excesiva sau productia insuficienta a globulelor rosii sau de un deficit de hemoglobina, dar si ca urmare a unor conditii ereditare sau a altor factori patologici. Marea majoritate a cazurilor de anemie apare insa ca urmare a unor hemoragii sau a alimentatiei deficitare. Iar acestea sunt nu numai cazurile cele mai frecvente, dar si cele mai usor de tratat, din fericire!
Experienta multimilenara acumulata de medicina ayurvedica ne pune astazi la dispozitie un produs absolut natural si deosebit de eficient in cazurile de anemie. Globy Forte, suplimentul nutritiv ayurvedic, 100% natural, realizat din plante medicinale indiene ce ne asigura aportul necesar de vitamine si minerale implicate in absorbtia fierului si sinteza hemoglobinei de catre organism, reuseste sa contribuie, cu maxima eficienta, la producerea unui numar de hematii optim pentru transportul de oxigen la nivelul tesuturilor si celulelor. In plus, Globy Forte asigura necesarul de fier si alte elemente la nivelul ficatului si splinei pentru procesul de formare a hematiilor in caz de necesitate. Aportul de vitamina C pe care il aduce acest supliment nutritiv favorizeaza absorbtia fierului la nivelul intestinului subtire, creste rezistenta organismului impotriva infectiilor prin echilibrarea sistemului imunitar si mentinerea numarului leucocitelor din sange. Acidul ascorbic sustine vindecarea ranilor, regenerarea tesuturilor, participa la sinteza fibrelor de colagen, a cartilajelor si oaselor si scade nivelul colesterolului sanguin. Complexul de substante din plante reprezentat de Globy Forte este un antioxidant eficient in neutralizarea radicalilor liberi, protejand organismul de stresul oxidativ, de procesele degenerative si de imbatranirea prematura. Fitonutientii din plante sustin apetitul, echilibrarea digestiei, secretiei biliare, tranzitului intestinal, optimizeaza absorbtia substantelor nutritive si eliminarea pe cale naturala a toxinelor din colon. De asemenea, este sustinuta mobilizarea toxinelor de la nivelul ficatului, pancresului, splinei si altor organe, in sange si apoi eliminarea lor din organism.
Globy Forte de la Ayurmed contribuie la sanatatea si vitalitatea intregului organism, amelioreaza starile de oboseala si epuizare prin sustinerea procesului de detoxifiere si de refacere a numarului de hematii din sange. Chiar daca unele aspecte par a fi colaterale, ele sunt extrem de importante in combaterea anemiei. Astfel, Globy Forte nu se margineste doar la asigurarea necesarului de fier si a o serie de vitamine, ci reuseste sa contribuie la reechilibrarea generala a organismului si, evident, inclusiv la refacerea rezervelor de fier si a celorlalte substante necesare pentru restabilirea unui proces optim de oxigenare a intregului organism. Astfel, putem depasi starile de anemie si ne putem asigura un maxim de vitalitate pe termen lung.


Mai multe despre suplimentul nutritiv Globy Forte si despre celelalte remedii naturale ayurvedice marca Ayurmed puteti gasi accesand siteurile: www.ayurmed.ro si www.star-ayurveda.ro.

Va invitam sa aflati mai multe despre suplimentul nutritiv Globy Forte si din materialul video urmator
.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.