Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Sanatate si Frumusete Sanatate Suplimentele nutritive Ovoimuno in sezonul rece

Suplimentele nutritive Ovoimuno in sezonul rece

Email Imprimare

Reinceperea scolilor, schimbarile de temperatura si aglomerarea transportului public dau startul unui nou sezon de gripa si raceala. De asemenea, aglomerarea in spatii inchise faciliteaza raspandirea virusurilor si imbolnavirea.
Scolile au un rol important in educatia privind prevenirea gripei si in gestionarea si limitarea focarelor de gripa, atunci cand acestea apar.
Cu fiecare zi in care copilul nu merge la scoala, acesta rateaza cunostinte valoroase. In acelasi timp, este modificat si programul familiei, se intrerupe activitatea profesionala a parintilor etc. Prevenirea raspandirii gripei si a racelii in scolii este importanta nu numai pentru sanatatea copiilor, dar si pentru educatia acestora.
Gripa si raceala sunt cauzate de diferite virusuri respiratorii care provoaca simptome destul de similare, dar cu severitate diferita.
Raceala reprezinta cel mai comun termen pentru infectiile tractului respirator superior, mai ales cele localizate in nas, gat si sinusuri.
Gripa este tot o infectie virala, care ataca sistemul respirator – nasul, gatul si plamanii, data de virusul gripal. Pentru majoritatea oamenilor, gripa trece de la sine, insa uneori, gripa si complicatiile ei pot fi fatale. Persoanele cu risc mai mare (copii, varstnici, bolnavi cronici) pot dezvolta complicatii majore, pana la pneumonii.
Gripa sau raceala pot fi usor confundate cu infectia cu Covid-19. Tocmai de aceea, se recomanda testarea si consultarea medicului pentru un diagnostic corect.

Dar cum se pot preveni infectarile?
Comunitatea medicala vorbeste din ce in ce mai mult despre beneficiile imunoglobulinelor Y, anticorpi aviari secretati in mod natural in ou, majoritari din punct de vedere cantitativ, cu structura si functii similare imunoglobulinelor G de la mamifere, prezente in colostru (primul lapte matern).
Imunoglobulinele Y actioneaza asupra virusurilor, ajuta la echilibrarea raspunsului imun si au efect antiinflamator.
Produsele Ovoimuno sunt suplimente nutritive 100% naturale obtinute prin liofilizare din ouale de gaina si contin toate elementele imunologice si nutritive bioactive din acestea, avand o biodisponibilitate ridicata, dovedita atat prin testele de laborator, cat si de rezultatele clinice inregistrate in peste patru ani de activitate. Aceste rezultate se pot explica prin functia imunomodulatoare conferita, in principal, de imunoglobulinele Y si de lizozim. Prin imunomodulare organismul este protejat de factorii stresori sau este ajutat sa lupte cu boala.

Iata cateva beneficii ale suplimentelor Ovoimuno:
• Suplimentele Ovoimuno sunt sub forma de pulberi orodispersabile usor de administrat incepand cu varsta de 12 luni, fiind obtinute din ingrediente naturale, foarte bine acceptate de copii.
• Rezultatele inregistrate in mai bine de patru ani de activitate au demonstrat ca utilizarea Ovoimuno este eficienta in echilibrarea imunitatii, avand ca efect cresterea rezistentei la imbolnavire sau episoade mai rare si mai usoare de boala. Acest fapt duce inclusiv la reducerea consumului de medicamente, in special reducerea consumului de antibiotice.
• Din punct de vedere nutritiv, Ovoimuno aduce un aport de nutrienti complet necesar dezvoltarii armonioase a copiilor, fiind foarte util copiilor subdezvoltati, cu tulburari de asimilare si de apetit. Cura de imunizare de doua luni ofera o protectie de inca doua luni de la terminarea administrarii, tradusa prin cresterea rezistentei la imbolnaviri.
• Pentru imunizarea generala Ovoimuno s-a dovedit eficient in sezonul rece. Acest lucru nu il spun producatorii, ci miile de clienti care au fost multumiti de eficienta acestor suplimente. Bogatia de principii biologice active din oul integral, vitamine, minerale, factori de crestere, proteine si grasimi valoroase si procesul tehnologic aplicat ne ajuta in obtinerea rezultatelor multiple, benefice pentru sanatatea organismului pornind de la digestie, pana la piele si sistem nervos central.

Detalii despre produse si promotii gasiti pe site-ul www.ovoimuno.ro
De asemenea, o lista completa cu beneficiile utilizarii produselor Ovoimuno gasiti accesand linkul https://ovoimuno.ro/recomandari-beneficii.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.