Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Stil de Viata Arta culinara Nunta... pas cu pas

Nunta... pas cu pas

Email Imprimare

In perioada septembrie 2021 - ianuarie 2022, Hop Garden Group a initiat un program educational destinat tinerilor si publicului larg, cu tema Nunta... pas cu pas. Lansat cu scopul de a educa in ceea ce priveste activitatile concrete ale organizarii evenimentelor private, programul educational derulat de Hop Garden Group si-a propus sa ofere o serie de articole si sfaturi practice tuturor celor interesati de organizarea propriilor evenimente in mod profesionist. Materialele informative oferite publicului pe durata celor 5 luni ale proiectului vor include urmatoarele teme: Cum iti alegi locatia potrivita pentru nunta sau botez?, 5 caracteristici ale organizatorului de evenimente perfect, 10 motive ca sa-ti organizezi nunta iarna, Meniul de nunta - intre alegeri si degustare, Planificarea nuntii - cand, cum, cat?

La finalul proiectului, toate articolele vor fi incluse in blogul anexat site-ului www.magic-park.ro, intr-o sectiune intitulata Ghidul nuntii.
Programul educational Nunta... pas cu pas s-a nascut din dorinta sincera de a veni in sprijinul tuturor celor care sunt siliti de imprejurari sa-si organizeze singuri nunta sau botezul, tuturor celor care nu stiu de unde sa inceapa activitatile organizatorice si, mai ales, cum sa-si planifice evenimentul astfel incat acesta sa fie un prilej de bucurie si relaxare, in loc de stres si frustrare.
Nu in ultimul rand, din aceste materiale cititorii vor afla cum sa estimeze costul real al nuntii, astfel incat plata furnizorilor sa nu devina o povara, cum sa realizeze programul evenimentului, cand sa trimita invitatiile si, mai ales, cum sa-si selecteze locatia si organizatorul de evenimente potrivit. Noi, ca organizatori de evenimente profesionisti, suntem in acelasi timp consultanti, furnizori, psihologi si diplomati, adesea aplanam conflicte in familii sau in afara lor si ne straduim sa le oferim clientilor evenimentul dorit. Acest program educational isi doreste sa aduca putin sprijin emotional si nu numai tuturor celor care se simt complesiti de povara unuia dintre cele mai importante momente din viata lor
, a declarat Daniela-Dalia Seghedi, director executiv complex Magic by Hop Garden.
Proiectul este sprijinit de 12 parteneri media: ACC Media Channel, Bucuresti Life, Bucurestii Vechi si Noi, Clarissa, Dacic Cool, Fashion8, Iqool, PRwave, Restaurante-Bucuresti.ro, Restocracy, StyleAndTheCity.ro, RevelionInBucuresti.

Despre Hop Garden Group
Hop Garden Group este un complex de agrement specializat in organizarea evenimentelor private si corporate, pentru adulti si copii, redeschis in octombrie 2019 si condus de Daniela Dalia Seghedi, director executiv al grupului. Cu o suprafata totala de aproximativ 15.000 mp, situata preponderent in Parcul Moghioros, complexul este impartit in 4 zone diferite, ce pot fi folosite individual, in functie de evenimentul dorit: petreceri tematice pentru copii sau adulti, evenimente corporate sau private, petreceri la piscina sau in parc, aniversari, baluri sau diferite momente sarbatorite in familie.
Grupul Hop Garden include trei localuri:
- Magic Ballroom by Hop Garden este spatiul de evenimente private si corporate cu o suprafata de 800 mp, impartita in doua saloane specializate in organizarea de evenimente private si corporate: Salonul Ambiance, cu o capacitate de maximum 120 de persoane, si Salonul Grand, cu o capacitate de pana la 270 de persoane.
- Hop Garden Parc este o gradina de vara situata in interiorul parcului Drumul Taberei si ocupa o suprafata de 1000 mp, cu acces din parc si din interiorul strandului. Cu o capacitate totala de pana la 500 de locuri la masa, impartite intre cele trei niveluri de terasa si restaurant, localul beneficiaza de un meniu diversificat, un cuptor din caramida pentru pizza si gratar in aer liber, fiind potrivit pentru momente de relaxare in natura sau pentru petreceri private in aer liber.
- Hop Garden este o berarie lansata in 2018 si singurul spatiu al grupului situat in Splaiul Unirii nr. 225. Cu o capacitate de 200 de locuri si o terasa de 400 de locuri, este potrivita atat pentru intalniri cu prietenii, cat si pentru evenimente private si corporate organizate intr-un cadru informal.

Contact Hop Garden Group
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata de spamboti; aveti nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Telefon: 0770.448.443/ 0748.116.938
www.hopgarden.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.