Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Saptamana cadourilor corporate - Invie Traditia

Saptamana cadourilor corporate - Invie Traditia

Email Imprimare

In perioada 1-4 noiembrie 2022, intre orele 10:00 si 17:00, showroomul Invie Traditia din str. Mihai Eminescu nr. 142, sector 2, Bucuresti, este deschis pentru companii cu o oferta generoasa de produse destinate cadourilor pentru angajati si parteneri de afaceri. Evenimentul denumit generic Saptamana cadourilor corporate aduce companiilor obiecte de arta populara si bunatati traditionale consacrate. Traditiile ne unesc, ne aduc mai aproape de cine suntem cu adevarat, de bunici si de mirosuri vechi, de mult uitate in copilarie. De aceea, nu vor lipsi cozonacii facuti in casa, vinuri rare, miere naturala, zacusti si dulceturi alese, facute in tihna in Moldova, la foc de lemne si alte surprize.

Oaspetii nostri pot alege anul acesta sa ofere angajatilor si partenerilor cadouri cu adevarat speciale din mostenirea noastra etnografica si gastronomica. Toate obiectele si produsele din care reprezentantii companiilor pot alege sunt realizate in serii mici, cu maxima atentie la calitate si detalii. Fie ca am livrat 10 sau 500 de cadouri, in functie de dimensiunea companiei am respectat un standard de calitate atat in operational, cat si in valoarea si calitatea produselor oferite si am devenit un nume de incredere in randul clientilor nostri - sustine unul dintre initiatorii proiectului.
Detalii despre tipurile de cadouri pot fi accesate si pe www.invietraditia.ro.
Invie Traditia a devenit deja un nume de renume in piata cadourilor de calitate si autentice. Datorita faptului ca misiunea proiectului este una destinata producatorilor locali si micilor artizani, marja comerciala este minima, pentru a realiza dezideratul proiectului. De aceea, companiile vor putea oferi cadouri de calitate si autentice, in bugete rezonabile.
Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.