Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Deschiderea Saptamanii Europene a Mobilitatii, la MTR

Deschiderea Saptamanii Europene a Mobilitatii, la MTR

Email Imprimare

Muzeul National al Taranului Roman va invita luni, 16 septembrie 2013, ora 17.00, la Studioul Horia Bernea, la deschiderea Saptamanii Europene a Mobilitatii. Grupul de Mobilitate de pe langa Primaria Municipiului Bucuresti va prezenta programul de evenimente care vor avea loc in zona metropolitana a Bucurestilor, cu ocazia Saptamanii Europene a Mobilitatii.
Saptamana Europeana a Mobilitatii se desfasoara in perioada 16-22 septembrie 2013 si este o campanie care are ca scop sensibilizarea oamenilor, astfel incat acestia sa foloseasca transportul public, bicicleta, mersul pe jos, in detrimentul masinilor personale. De asemenea, campania incurajeaza orasele europene sa promoveze aceste modalitati de transport si sa investeasca in infrastructura regionala.
Principala preocupare a campaniei Saptamanii Europene a Mobilitatii este sa ii faca pe oameni mai constienti de necesitatea de a actiona impotriva poluarii cauzate de cresterea traficului motorizat in mediul urban. Este vorba nu doar despre o lupta impotriva poluarii atmosferice sau a celei fonice, ci si despre imbunatatirea calitatii vietii la oras.
Muzeul National al Taranului Roman va participa la aceasta campanie cu doua evenimente importante: vernisajul expozitiei Transporturile traditionale din Romania, care va avea loc joi, 19 septembrie, ora 18.00, si cu o sesiune de prelegeri, care va avea loc sambata, 21 septembrie, la ora 11.30. Ambele evenimente se vor desfasura la Studioul Horia Bernea.
Saptamana Europeana a Mobilitatii este un eveniment organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, Grupul de lucru pentru realizarea planului integrat de mobilitate in Municipiul Bucuresti si zona sa regionala de influenta in transport, Club Metropolitan, RATB si Muzeul National al Taranului Roman.
Mai multe detalii gasiti pe www.muzeultaranuluiroman.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.