Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Evenimente Imagini din Marea Britanie, expozitie la MNAR

Imagini din Marea Britanie, expozitie la MNAR

Email Imprimare

Muzeul National de Arta al Romaniei va invita in perioada 4 octombrie 2013 – 19 ianuarie 2014 la expozitia Imagini din Marea Britanie. 100 de ani de arta a peisajului din colectia British Council. Expozitia se inscrie in seria evenimentelor organizate pentru a sarbatori implinirea a 75 de ani de la infiintarea British Council in Romania.
Expozitia Imagini din Marea Britanie cuprinde 57 de lucrari din Colectia British Council, care prezinta o imagine complexa a peisajului insular sub diversele lui aspecte rurale si urbane. Structurata in patru sectiuni – orasul, industrialul, ruralul si tarmul – expozitia ofera publicului din Romania o perspectiva unica asupra peisajului britanic vazut prin ochii artistilor englezi de la sfarsitul secolului al XIX-lea pana in zilele noastre. Grupate astfel, operele de arta recompun o harta subiectiva a Marii Britanii.
Colectia British Council, initiata in 1935, cuprinde in prezent mai mult de 8.500 de piese create de peste 1.650 de artisti britanici, acoperind o gama larga de tehnici si genuri – pictura, sculptura, desen, acuarela, gravura, fotografie, instalatie.
Program de vizitare: miercuri-duminica, 10.00-18.00.
Tarif: 10 lei intreg (redus: 5 lei pentru pensionari, 2,5 lei pentru elevi/studenti). Gratuit in prima miercuri a fiecarei luni.
Mai multe detalii gasiti pe: www.mnar.arts.ro

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.