Sambata, 27 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Timp Liber Targuri si festivaluri Targul de Craciun Invie Traditia

Targul de Craciun Invie Traditia

Email Imprimare

In perioada 5-20 decembrie 2022, intre orele 10:00 si 17:00, locatia Invie Traditia din Str. Mihai Eminescu nr. 142, sector 2, Bucuresti, este deschisa cu o gama foarte variata de cadouri traditionale de Craciun. Toti vizitatorii sunt asteptati cu bratele larg deschise, cu cozonacii proaspat scosi din cuptor si cu multe alte cadouri.
Targul aduce invitatilor sai cadouri de arta populara si bunatati traditionale de toate felurile. Nu vor lipsi cozonacii moldovenesti, vinuri alese, miere, zacusti si dulceturi, cosuri si pachete cadou si multe alte surprize. Asa cum ne-a obisnuit, Invie Traditia este un nume consacrat in zona de cadouri autentice romanesti.

Cadourile expuse la targ sunt in numar variat – vor fi prezente peste 500 de obiecte unice, pentru toate buzunarele. Fie ca sunteti in cautarea unui cadou simbolic pentru colegii de serviciu sau pentru un Secret Santa, sau ca pur si simplu doriti un cadou mai special, cu produse deosebite, aici le veti gasi pe toate.

In cadrul targului se desfasoara si campania caritabila Dar din dar, se face rai, unde sunt asteptati donatori care sa aduca hainute sau jucarii pentru copii din cateva centre de plasament din Bucuresti si Targu Neamt, judetul Neamt. Orice donatie conteaza, mai ales in perioada sarbatorilor! In plus,veti putea face cativa copii mai fericiti!
 
Oaspetii targului pot alege anul acesta sa ofere celor dragi cadouri cu adevarat speciale din mostenirea culturala etnografica si gastronomica a Romaniei. Produsele din care vizitatorii pot alege sunt realizate in serii mici, cu maxima seriozitate la calitate si detalii. Misiunea proiectului este aceea de a sustine arta populara, artizanii si producatorii locali, prin promovarea de produse autentice, de calitate, care sa imbunatateasca imaginea si stima de sine a romanilor. Romania are mii de astfel de oameni si de produse si an de an descoperim tot mai multe, pe care le aducem publicului larg, declara unul din initiatorii proiectului.

Pentru cei care nu pot ajunge la targ, fie ca programul nu le permite, fie ca nu sunt din Bucuresti, exista posibilitatea de a vedea si comanda cadourile online. Detalii despre tipurile de cadouri pot fi accesate si pe Invie Traditia.

Printre partenerii media ai evenimentului se numara si revista online www.daciccool.ro si www.accmediachannel.ro


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy
 

CONCURS

SCRIE-NE DESPRE ROMANIA TA!

ConcursScrie-ne despre Romania ta! Trimite-ne si fotografiile sau filmele tale cu locuri, oameni, situatii sau intamplari din Romania pe adresa office@daciccool.ro.

Le vom posta si le vom premia pe cele mai bune.

Arata-ne Romania asa cum o vezi tu!

Poti castiga premii constand in produse romanesti oferite de magazinul online DACIC COOL.


 

CONCURS

FII COOL! DACIC COOL!

Descopera Romania asa cum au vazut-o, au simtit-o sau au iubit-o cei care au avut curajul sa ne spuna opiniile si visele lor sau sa ne trimita imaginile si sperantele lor. Descopera Romania prin ochii lor!
Scrie-ne despre o viata frumoasa si sanatoasa intr-o Romanie frumoasa si sanatoasa, scrie-ne despre cum iti doresti sa fie viata ta in tara ta!
Asteptam materialele tale pe adresa office@daciccool.ro.
Le vom premia pe cele mai interesante.
Poti castiga unul dintre cele 10 premii pentru frumusetea si sanatatea ta.