Miercuri, 6 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Lysi Uleiul din ficat de cod, recomandat mai ales copiilor


Uleiul din ficat de cod, recomandat mai ales copiilor

Email Imprimare

Uleiul din ficat de cod este o un remediu natural recunoscut pentru calitatile sale nutritionale si terapeutice, dovedite de-a lungul a sute de ani de utilizare.
Uleiul din ficat de cod contine doua parti esentiale pentru sanatate: vitaminele D si A, atat de importante pentru cresterea si dezvoltarea sanatoasa a dintilor si oaselor, dar si a ochilor, prevenind rahitismul in copilarie si osteoporoza la varsta adulta; acizii grasi Omega 3, care sustin dezvoltarea cognitiva, ajuta la mentinerea sanatatii creierului, la cresterea gradului de atentie si concentrare, contribuind si la mentinerea unei stari de buna dispozitie.

Studiile clinice au aratat ca acizii grasi Omega 3 imbunatatesc memoria si capacitatea de invatare, precum si calitatea somnului, constituind astfel un adjuvant de increderea in tratamentul pentru ameliorarea ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder - tulburare de neuro-dezvoltare care ii afecteaza mai ales pe copii si care se manifesta prin imposibilitatea acestora de a se concentra asupra unui anumit subiect sau asupra unei anumite actiuni).

De asemenea, este demonstrat faptul ca acizi grasi Omega 3 determina scaderea nivelul colesterolului si al trigliceridelor, au efect antiinflamator si antialergic, sporind imunitatea, precum si rezistenta la efort fizic si psihic.
Un alt aspect foarte studiat este legat de protectia cardiaca si efectele benefice inregistrate la nivelul intregului sistem cardiovascular.

Cercetarile stiintifice au demonstrat ca uleiul de peste impulsioneaza dezvoltarea creierului in copilarie. Este o concluzie prezentata si in cadrul documentarului BBC Child of our time, realizat de o echipa de cercetatori din Marea Britanie.
Se spune ca Pestele este hrana creierului si ca Uleiul de peste face copilul destept, iar rezultatele studiilor efectuate au confirmat ca acizii grasi Omega 3 hranesc, intr-adevar, creierul si-i cresc functionalitatea.
Obiceiurile bune te mentin sanatos, iar ele se invata din copilarie!

Va invitam sa ascultati interventia doamnei Corina Tirlea, Director Marketing Lysi Romania, din cadrul emisiunii Buna dimineata, gospodari (Antena Satelor).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy