Vineri, 1 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Propolets Propolets, un brand pentru sanatatea noastra


Propolets, un brand pentru sanatatea noastra

Email Imprimare

Albinele au reprezentat, poate, cel mai bun prieten al omului, inca de la inceputurile istoriei, asigurandu-i hrana si o arma extrem de puternica pentru apararea sanatatii - propolisul. Acest produs cu adevarat uimitor reprezinta mai mult decat o intreaga farmacie. El asigura sterilitatea stupului, asigura sanatatea albinelor si le permite sa izoleze potentialele focare de infectie. Datorita complexitatii lui, a reusit si pana astazi sa-si apere multe dintre remarcabilele lui secrete, cu toate ca este obiectul a nenumarate programe de cercetare. Calitatile lui remarcabile sunt insa puse zilnic in evidenta de noi si noi studii clinice si de laborator, venind sa demonstreze inca o data efectele acestui adevarat elixir atat de pretuit nu numai de vechii greci si de romani, cat si de azteci. Folosirea lui in stare naturala nu este insa deosebit de agreabila si, in plus, exista anumite persoane carora le poate produce reactii alergice destul de neplacute.
Multiple studii si cercetari ne-au permis insa sa punem la punct o tehnologie performanta prin care am adus propolisul intr-o forma extrem de placuta, pentru a fi consumata fara riscul unor reactii alergice si fara a-i diminua cu nimic eficacitatea. Mai mult chiar, am reusit ca prin asocierea cu diferite plante medicinale sa-i potentam efectele si sa-i conferim un gust excelent de care nu va intarzia sa se indragosteasca orice copil si deopotriva orice adult.
In primul rand, datorita unei metode unice de deproteinizare, se elimina o parte din alergeni. In acelasi timp, este eliminata ceara si, odata cu aceasta, gustul usor neplacut. Procesul tehnologic prevede urmarirea atenta a tuturor parametrilor, inclusiv a temperaturii, astfel incat sa nu fie afectata cu nimic eficacitatea produsului, fiind cunoscuta rezistenta redusa a propolisului la temperaturi ridicate. Datorita unui proces complex de standardizare, se asigura un nivel egal de bioactivitate pentru fiecare pastila. Gama Propolets este disponibila in patru variante, cu vitamina C, cu maces, cu Aloe vera, respectiv fara zahar, pentru a putea fi consumat si de catre diabetici. Astfel, Propolets vine in intampinarea tuturor gusturilor si preferintelor.
Propolets stimuleaza sistemul imunitar si intareste intregul organism. El ne ajuta sa prevenim si sa tratam racelile si gripa si reprezinta un excelent remediu pentru caile respiratorii. Dar beneficiile propolisului sunt nenumarate. Tocmai datorita acestui fapt am considerat ca este util sa intelegem cat mai bine cat de important este acest dar nepretuit pe care ni l-au facut harnicele albine si, evident, sa intelegem care sunt imensele beneficii pe care ni le aduce pentru propria noastra sanatate. Din toate aceste motive am considerat ca este o adevarata datorie din partea noastra sa venim in intampinarea celor interesati cu cat mai multe informatii despre acest atat de important si de pasionant subiect.
Si, in orice caz, va putem asigura de la bun inceput inceput ca facand cunostinta cu gama de produse Propolets nu veti intarzia sa va indragostiti de ea, fiind confruntati cu o singura dilema. Sa alegeti produsul preferat, pentru ca toate sunt savuroase si eficiente. Insa indiferent de alegerea pe care o veti face, ele va vor asigura o vigoare si o rezistenta fata de raceli si viroze, o crestere a capacitatii de aparare a organismului dumneavoastra astfel incat nu veti mai  vrea niciodata sa mai renunatati la ele. Veti fi insa fara indoiala curiosi sa aflati mai multe. Tocmai de aceea am venit in intampinarea dumneavoastra cu acest blog.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy