Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Iwostin Emolium Gel-crema pentru spalare


Emolium Gel-crema pentru spalare

Email Imprimare

Gelul-crema pentru spalare Emolium 200 ml este un produs emolient modern, destinat igienei zilnice a pielii uscate sau foarte uscate, precum si in afectiuni asociate cu pielea uscata: dermatita atopica, ihtioza, psoriazis, eczema si lichen plan. Fara a contine sapun, curata delicat, dar eficient pielea si diminueaza tendinta de iritatii si de reactii inflamatorii. Datorita complexului de ingrediente active atent selectionate, combate atat cauzele, cat si efectele uscaciunii pielii: are un efect de gresare si hidratare de lunga durata, limiteaza pierderea transepidermica de apa, reconstruieste bariarea hidrolipidica a pielii, reda elasticitatea pielii. Nu contine coloranti sau parfum.
Pentru utilizare, aplicati o cantitate mica de produs pe palme si intindeti usor gelul pe pielea umeda, clatiti cu apa, dupa care tamponati usor cu un prosop, fara a sterge pielea prin frecare. 
Formula hipoalergenica a Gelului-crema pentru spalare a fost creata in colaborare cu medicii dermatologi. Poate fi utilizat pentru spalare de nou-nascuti, copii si adulti.


 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy