Marti, 29 Nov

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem In viata unei mame exista zile fericite, dar si dificile


In viata unei mame exista zile fericite, dar si dificile

Email Imprimare

Un copil nu poate aduce decat bucurie, implinire ca femeie si mama…Sunt fericita mamica a unei minunate printese in varsta de 1 anisor si 4 luni, ea este lumea mea acum, nu-mi imaginez viata mea fara ea. Desi sunt inca tanara si poate "necoapta" la minte, imi doresc tot cei mai bun pentru ea, chiar daca aceasta inseamna sa-mi refuz mie deoseori placerile sau lucrurile cu care eram obisnuita. Imi amintesc si acum momentul in care am aflat ca sunt insarcinata, unul de "ingrijorare", da, pentru ca imi era frica, frica ca nu voi sti ce sa fac, cum sa ma comport.
A urmat o perioada linistita, calma… pana cand intr-o dimineata am fost trezita de miscarea "bebelusului" meu din burtica si, da, a fost o senzatia atat de impresionanta si placuta, am simtit pentru prima data ca el chiar exista. Este prea greu sa explic in cuvinte acele emotii si sentimente, acea stare in care iti dai seama cum putin cate putin in tine creste o alta viata.
Imi plange sufletul ca nu este acum langa mine si imi este dor sa-i dau o imbratisare, sa-i spun cat de mult o iubesc, dar viata este grea, necesita sacrificii, insa nu incetez sa sper la ziua in care o voi avea mereu alaturi.
In viata unei mame exista zile fericite, deosebite, dar si dificile, insa bucuria de a avea un copil te face sa te simti sufleteste implinita. Doamne! Stiti cum e senzatia cand rosteste pentru prima data "ma-ma"… este ceva ce-ti inalta sufletul la cer de bucurie. Este prea frumos si induiosator sa fii mama pentru a-ti refuza aceasta placere. (Ana Birzoi, Foto: Stock.XCHNG)
Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy