Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Sudocrem Copiii fericiti au mamici fericite


Copiii fericiti au mamici fericite

Email Imprimare

Blogul Pentru tine si puiutul tau este oferit de Dologel, Infacol si Sudocrem, trei branduri dedicate micutilor pentru a le asigura o copilarie sanatoasa si fericita. Initiativa realizarii acestui blog a pornit din dorinta de a impartasi tinerelor mamici cat mai multe cunostinte acumulate in nenumaratele studii si cercetari intreprinse de aceste branduri, precum si in indelungatul efort de urmarire si centralizare a rezultatelor obtinute pe parcursul monitorizarii utilizarii lor.
Stim foarte bine cat de important este, atat pentru micut, cat si pentru parinti, ca in special problemele ce apar in primele luni si primii ani de viata sa poata fi rezolvate cat mai repede, fara a-l chinui inutil pe copilasul ce inca nu stie sa explice ce-l supara. Mai ales ca suferinta lui inseamna in acelasi timp atatea griji si nopti nedormite pentru parinti. Tocmai de aceea vrem sa venim in intampinarea dumneavoastra cu cat mai multe informatii si sfaturi utile, menite sa va ajute sa treceti cat mai usor peste aceasta perioada care, scutita de aceste suparari nedorite, reprezinta poate cei mai frumosi ani pe care vi-i poate oferi micutul prichindel. Sunt ani care va imbogatesc cu cele mai sensibile si profunde amintiri. De aceea consideram ca aceste sfaturi sunt la fel de importante atat pentru sanatatea micutului, cat si pentru armonia intregii familii.
Principalele probleme cu care se confrunta orice copil in primele luni si ani de viata sunt ridicate de digestie, adica de colici, de iritatiile pielii si de cresterea dintilor. Fiecare dintre aceste probleme risca sa insemne nenumarate nopti nedormite, plansete interminabile ale bietului micut chinuit de dureri pe care nu poate sa ni le comunice altfel decat prin plans si care risca sa slabeasca, deopotriva, atat sanatatea lui, cat si pe cea a celor din jur, caci privarea de somn inseamna fara indoiala o periculoasa slabire a organismului si pentru copil si pentru adult.

In special, in primele luni de viata, tractul digestiv este inca imatur si prezinta, de obicei, un deficit de enzime. Astfel o digestie defectuoasa, la care se adauga aerul inghitit de bebelus in timpul alaptarii, conduc la acumularea de gaze si la aparitia durerilor. Dar administrarea Infacolului inainte de fiecare masa poate reprezenta scaparea de atat de neplacutele crize de colici. Bebelusul va fi multumit, surazator si linistit si familia va putea dormi linistita.
Tot din primele luni de viata apare riscul iritatiilor. Pielea micutului este extrem de sensibila. Foarte de usor pot aparea iritatii sau chiar infectii. In special, scutecele sunt un factor permanent de agresiune asupra pielii bebelusului. Dar neplacutul disconfort, impreuna cu riscurile ce decurg din posibila aparitie a iritatiilor si a infectiilor, pot fi toate eliminate cu ajutorul unui produs excelent, Sudocrem. El previne aparitia iritatiilor, iar, daca acestea deja s-au produs, calmeaza disconfortul iritatiilor si al mancarimii, accelereaza procesul de regenerare a pielii si ajuta la mentinerea unui nivel optim de hidratare a pielii. Crema este antiseptica si stimuleaza regenerarea epiteliului fiind recomandata, de fapt, tuturor categoriilor de varsta.
Nu trece mult dupa primele neplaceri ridicate de colici si, inainte de a scapa de riscul iritatiilor de piele, incep sa apara primii dintisori si, odata cu ei, insuportabilele dureri… Si trece destul de mult pana ce problemele legate de cresterea dintilor sa ajunga o problema care sa tina doar de trecut. Durerilor de dinti le facem fata cu greu si noi, adultii, daraminte un biet puiut! Pentru a scapa de acest chin avem insa la indemana un produs extrem de eficient, Dologel. Acesta parca ia durerea cu mana. El este in acelasi timp un excelent calmant, decongestionant si analgezic, dar care, reprezentand un produs natural, poate fi utilizat la orice varsta fara nici un fel de risc.
De altfel, toate aceste trei produse se bucura de aceasta calitate esentiala - de fi absolut inofensive, putand fi folosite la orice varsta, fara nici un fel de risc.
Speram ca si prin intermediul acestui blog sa putem veni in sprijinul dumneavoastra si sa va ajutam sa va bucurati de micul print pe care l-ati adus pe lume, fara sa-l lasati sa fie chinuit de mai micile si mai marile neplaceri ale acestei perioade a vietii, iar dumneavoastra sa va puteti bucura in liniste de fericirea pe care venirea lui pe lume o aduce in orice familie si cu atat mai mult intr-o familie Dacic Cool.

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy