Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Emidale Emidale, stralucire si rafinament la targul Ghidul Miresei


Emidale, stralucire si rafinament la targul Ghidul Miresei

Email Imprimare

La sfarsitul lunii februarie, mai exact intre 24 si 26 februarie, Emidale a stralucit, la propriu, la targul Ghidul Miresei, organizat la Romexpo. Timp de trei zile, viitoarele mirese si-au putut alege toate elementele necesare pentru o nunta de vis, iar Emidale le-a incantat pe vizitatoare cu stralucirea cristalelor Swarovski, dar si cu pasmanterii de lux, margele, dantele deosebite si multe altele.

La standul Emidale, cele doua manechine imbracate in dantela si cristale Swarovski le-au facut pe viitoarele mirese sa viseze la rochia de printesa pe care o vor purta in cea mai asteptata zi din viata lor. Cristale de cusut, termo-transfer-uri, epoleti creati din Swarovski, toate aceste elemente au reconfirmat stralucirea exceptionala pe care doar Emidale o poate oferi nuntii, prin diversitatea produselor si combinatiile rafinate.
Tendintele anului 2012 in materie de nunti prezinta o mireasa avangardista, gata sa iasa din tiparele nuntii clasice. Miresele de anul acesta sunt in cautare de elemente noi, care sa le improspateze tinuta. Asa se face ca la mare cautare au fost nu doar dantelele, ci si penele de strut, manusile de diferite tipuri si elementele Swarovski pentru cusut. Si cum rochia trebuie pusa in valoare de bijuterii pe masura, atentia vizitatoarelor standului Emidale a fost atrasa si de diversitatea si originalitatea colierelor, cerceilor, bratarilor, precum si a celorlalte bijuterii expuse.
La editia de anul acesta a targului Ghidul Miresei, Emidale s-a bucurat de o atentie deosebita inclusiv din partea comerciantilor de rochii de mireasa. In ultima perioada, acestia au preferat sa importe rochiile din Grecia, Anglia si Spania si sa le personalizeze in Romania cu diferite elemente, precum dantela si cristalele Swarovski.
Cel mai mare targ de nunti organizat vreodata in Romania s-a desfasurat in Pavilionul Central Romexpo, unde au expus peste 200 de firme din domeniul nuntilor. Evenimentul a numarat peste 22.000 de vizitatori. Targul s-a incheiat intr-o atmosfera sclipitoare, anticipand un an bogat in nunti elegante.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy