Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Emidale Tinerii designeri romani, premiati de Emidale


Tinerii designeri romani, premiati de Emidale

Email Imprimare

De curand, Emidale i-a premiat pe cei mai creativi tineri designeri romani, oferindu-le produse de top din showroom-ul companiei. Fericitii castigatori si-au putut alege cele mai interesante accesorii din generoasa oferta Emidale: nasturi, dantele, pasmanterii, foarfeci, Swarowski etc. Emidale a sponsorizat Sectiunile Fashion Design si Accessories.

La Sectiunea Fashion Design, tema propusa pentru 2011 a fost Calatoria Ca Aventura – o tema versatila, care le-a oferit tinerilor designeri posibilitatea de a se exprima liber.
Premiul I l-a primit Raluca Elena Cosareanu, autoarea colectiei The Flight, inspirata din personalitatea Ameliei Earhart, pionier in aviatie si militant pentru drepturile femeilor, si din lucrarea Pasare in zbor a lui Constantin Brancusi. Elementul central al colectiei au fost jacheta, cu design simplu, precum si elemente inspirate din garderoba Ameliei Earhart si motive traditionale romanesti. Premiul a constat intr-un voucher 150 euro pentru achizitionarea de produse Emidale.
Premiul al II-lea a revenit Sabinei Mihaela Dolhescu, care si-a ales tema Zbor spre Horezu, prezentand tinute vestimentare inspirate din costumele pilotilor si din cultura traditionala a regiunii Horezu. Premiul: un voucher de 100 euro pentru achizitionarea de produse Emidale.
Premiul al III-lea a fost adjudecat de Cristiana Pitu, a carei colectie a avut ca punct de plecare Podisul Tibetului. Accentul a fost pus pe oamenii locului, pe preocuparile lor, pe obiectele lor vestimentare aparent simple, insa cu tesaturi si accesorii complexe si rafinate. Premiul: un voucher de 100 euro pentru achizitionarea de produse Emidale.
La Sectiunea Accessories, tema propusa a fost Biophilia – nevoia omului de a interactiona cu natura si cu mediul in care se dezvolta.
Pe locul I s-a clasat Adina Marin, care a ales sa transpuna in colectia sa [malum]Biophilia idea de "mucegai", un element care este prezent pretutindeni in jurul nostru. Materialul ales a fost lana. Premiul a constat intr-un voucher de 150 euro pentru achizitionarea de produse Emidale.
Pe locul al II-lea s-a plasat Cristina Deleanu, care si-a ales motoul Traim in oras, iar natura exista in noi. Elementele colectiei sale sunt inspiratii din formele frunzelor, culoarea dominanta fiind verdele. Premiul: un voucher de 100 euro pentru achizitionarea de produse Emidale.
Pe locul al III-lea s-a clasat Adina Mircea, care a creat colectia de accesorii Fluturi in stomac, inspirata de invazia de emotii incontrolabile prin fluturi si insecte ce invaluie corpul intr-o aparenta dezordine, dupa spusele sale. Premiul: un voucher de 100 euro pentru achizitionarea de produse Emidale.
Felicitari castigatorilor si tuturor participantilor pentru creativitate, profesionalism si seriozitate si le uram mult succes la urmatoarele concursuri de design si in cariera!


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy