Marti, 5 Jul

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen O silueta perfecta pentru vara


O silueta perfecta pentru vara

Email Imprimare

Vara se apropie cu pasi repezi si, in mod evident, ne dorim sa stralucim ca nimeni alta. Din pacate, in cazul multora dintre noi se mai vad urme de celulita, mai ales daca in sezonul rece nu am fost foarte atente la acest aspect… Am prefera sa scapam de aceasta problema inainte ca toaletele lejere de vara si costumul de baie, la strand sau la mare, sa scoata in evidenta "cojile de portocala"…
E timpul atunci sa apelam de urgenta la o crema anticelulitica!
O eficienta deosebita in indepartarea celulitei o are cafeina, care stimuleaza arderile locale si contibuie in mod decisiv la refacerea aspectului dorit al pielii.
Imbinand actiunea cafeinei cu cea a iederei si a mierii, crema anticelulitica Gerocossen Natural reprezinta un complex activ liporeductor extrem de eficace, care stimuleaza dizolvarea grasimilor si eliminarea lor din tesut, conducand astfel la o reducere a celulitei si la refacerea si mentinerea fermitatii pielii. In acelasi timp, mierea hraneste epiderma si o tonifica. Astfel, dupa 28 de zile, puteti da uitarii aspectul de portocala si va puteti bucura de o piele ferma, catifelata si stralucitoare. Incercati si o sa va convingeti! Crema anticelulitica Gerocossen Natural este exact ce va trebuie pentru a va pregati pentru vara ce sta sa inceapa si asta la doar 12,4 lei (200 ml).

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy