Joi, 30 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Proteine din casmir pentru un par sanatos si matasos


Proteine din casmir pentru un par sanatos si matasos

Email Imprimare

Ingrijirea corecta a parului presupune, pe langa spalarea cu un sampon adecvat tipului de par, si aplicarea unui balsam care sa faca parul matasos, lucios si usor de pieptanat. De aceea, am inclus in gama Activa Plant, disponibila acum intr-o noua prezentare si cu un continut generos, de 400 mililitri, si un balsam pentru toate tipurile de par, pe baza de proteine din grau si proteine din casmir.

Complexul fitoterapeutic bioactiv format din proteine din grau si proteine din casmir patrunde in fibra capilara si ii reface structura, dand parului vigoare, stralucire si volum. Regenerat in profunzime, parul devine mai puternic, mai sanatos si mai usor de coafat. Balsamul se aplica pe parul proaspat spalat si se maseaza delicat. Se lasa sa actioneze cateva minute, apoi se clateste din abundenta. Pentru eficienta maxima, folositi in prealabil samponul Gerocossen Activa Plant adecvat tipului de par.
Proteinele din grau revitalizeaza parul predispus la despicare, patrunzand adanc in firul de par si netezindu-i structura. La randul lor, proteinele din casmir regenereaza si fortifica fibra capilara, facand parul mai suplu, mai matasos si mai usor de pieptanat. Cele mai recente studii stiintifice au demonstrat asemanarea dintre structura proteinelor din casmir si cea a firului de par. Proteinele din casmir sunt considerate doctorii parului fragil, casant, degradat.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy