Joi, 30 Jun

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Gerocossen Noutati in gama Activa Plant de la Gerocossen


Noutati in gama Activa Plant de la Gerocossen

Email Imprimare

Gama Gerocossen Activa Plant, relansata, la inceputul acestui an, intr-o noua prezentare, include si doua sampoane contra matretii, cu ingrediente naturale, precum extractele din salvie, arnica, ceai verde sau grepfrut.
Matreata este consecinta unei descuamari anormale a epidermei scalpului. In functie de structura si de aderenta la pielea capului, se disting doua tipuri de matreata: matreata uscata, mica, alba, care cade in momentul pieptanarii, si matreata grasa, bogata in sebum, care este, de fapt, o aglomerare de matreata uscata. Pe termen lung, matreata grasa sufoca scalpul, provocand caderea parului.

Samponul Activa Plant contra matretii este realizat pe baza unui complex fitoterapeutic bioactiv format din salvie si arnica. In asociere cu acidul salicilic si alantoina, complexul bioactiv indeparteaza matreata uscata si previne reaparitia ei. Samponul calmeaza mancarimile scalpului si curata delicat parul. Produs testat dermatologic. Fara parabeni. Fara silicon. Pret: 15,69 lei lei (400 ml)
Samponul forte Activa Plant contra matretii, cu extracte de grepfrut si ceai verde, in asociere cu climbazol, are proprietati antiseptice, purificatoare si de calmare a mancarimilor scalpului. Samponul indeparteaza matreata grasa (chiar si pe cea rebela) si previne reaparitia ei. Produs testat dermatologic. Fara parabeni. Fara silicon. Pret: 16,48 lei lei (400 ml)
Produsele din gama Gerocossen Activa Plant se gasesc in magazinele de profil, dar si online, in magazinul cu produse romanesti Dacic Cool.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy