Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Cum putem slabi si cum ne putem mentine?


Cum putem slabi si cum ne putem mentine?

Email Imprimare

Daca tot suntem online, sa va povestesc despre jocul meu offline, care se lasa cu off, off si iarasi of! Este vorba despre Fermville... nu, nu este o greseala de scriere, nu este acel Farmville pe care-l jucati comod la calculator, cu fesele molatice pe fotoliu, cu sanii stand comod in catifeaua capotului, nuuuuuu, este vorba despre ritualul meu de frumusete, despre cotidiana lupta cu fermitatea pielii, cu tonusul muscular (sau mai bine spus cu lipsa lui).

Nivelul 1 de Fermville: mitingul anticelulita: trezit la sapte dimineata, 20 de minute de aerobic, dus mai mult rece decat cald – ca sa puna sangele in miscare – si, cel mai important, aplicarea unei creme din buzduganul cu bile care sa accelereze eliminarea celulelor grasune si, neaparat, apararea tenului cu un artefact profesional numit crema hidratanta.
Nivelul 2 de Fermville: atacul impotriva radicalilor liberi: renuntarea la fumat, la mancarurile grase, in loc de sueta la o prajitura cu fetele - iesit la plimbare in pauza de pranz, urcat scari, mers pe jos pana acasa cand nu ploua.
Nivelul 3 de Fermville: jos vergeturile, sus bustul! Balaurul Yo-Yo (cine nu stie despre teribilul efect al curelor de slabire, care se joaca in sus si-n jos cu acul cantarului...) mi-a lasat in urma teribilelor noastre batalii mai multe amintiri, numite in Fermville simplu: vergeturi. Le acopar cu amestec de zat de cafea si ou, le dau cu seruri mestesugit create, apoi trec la inaltarea de avanposturi – in fiecare seara fac exercitii cu gantere si gimnastica in apa pentru ca pieptul meu sa n-o ia la vale, spre buric.
Acesta-i jocul meu serios, am plecat offline, am treaba in Fermville... (Silvia-Diana Sîrghi)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy