Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog SanoVita Musli, rapid, gustos si sanatos


Musli, rapid, gustos si sanatos

Email Imprimare

Musli reprezinta o specialitate alimentara ce-si are originea in traditia elvetiana din zona Alpilor. La inceputul anilor 1900, medicul elvetian Maximilian Oskar Bircher-Benner, un adevarat reformator al obiceiurilor alimentare, a creat aceasta mancare dietetica pe care o folosea mai mult ca pe o masa sanatoasa de seara decat ca mic dejun. De altfel, si astazi, in Elvetia, musli este folosit in mod frecvent la cina. Traditional, aceasta mancare consta dintr-un amestec de fulgi de grau cu mere, nuci, alune si lapte. Doctorul a fost entuziasmat tocmai de calitatile biologice deosebite ale acestui amestec atat de gustos din alimente neprelucrate. In urma a nenumarate conferinte si carti de bucate scrise de membri familiei sale, deja in 1920, acest fel de mancare patrundea in lista de bucate a diferite restaurante din spatiul de limba germana, pentru ca dupa 1950 sa devina cu adevarat popular.

Astazi, dispunem de musli in nenumarate forme de prezentare. Produsul de succes al companiei noastre, SanoVita, este musli cu fructe la 1 kg, un amestec de fulgi de cereale integrale obtinuti din grau, secara, ovaz, orz si porumb cu fructe deshidratate, respectiv stafide, banane, curmale, ananas, papaya, nuca de cocos, caise, mere si prune si seminte de in, floarea-soarelui si migdale. Il gasiti aproape in orice magazin cu produse alimentare, in pungi, sub denumirea de Musli cu fructe. Foarte placut la gust, poate fi consumat in combinatie cu lapte de soia So Good, iaurt, ceai, sucuri naturale sau, dupa gust, si cu un adaos de alte fructe proaspete sau uscate.
Un mic dejun cu musli cu fructe ne asigura in proportii optime toate principiile de care avem nevoie pentru o zi de munca. Cu o valoare energetica de 402 kilocalorii la suta de grame, el prezinta un continut echilibrat in fibre, proteine, glucide, lipide si este bogat in vitamine si minerale, dintre care amintim vitaminele B1, B2, B6 si fierul. Este exact ce-ti trebuie pentru a fi in forma! Si, in plus, este un mic dejun pe care il puteti servi extrem de rapid in cazul in care dimineata vi se intampla sa fiti in criza de timp... Asa ca nu mai aveti nici un motiv ca sa renuntati la cea mai importanta masa a zilei - micul dejun!
Pret: 14,01 lei (1 kg)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy