Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :


Berea de ghimbir

Email Imprimare

Ce poate fi mai potrivit in aceste zile caniculare decat o delicioasa bere de ghimbir?! Racoritoare si energizanta, berea de ghimbir reda pofta de viata si are un puternic efect revitalizant. Este cunoscuta in lumea intreaga sub denumirea de ginger beer sau, mai simplu, de ginger. Nu contine alcool, chiar daca se numeste bere... Am putea spune ca aceasta denumire a savuroasei bauturi de ghimbir este o reminiscenta a Renasterii, cand ghimbirul era folosit in Europa pentru aromarea berii. Chiar si in secolul al XIX-lea, in carciumile englezesti, borcanelul de ghimbir era nelipsit, fiind folosit pentru aromatizarea bauturilor.

Berea de ghimbir isi are originea in Anglia secolului al XVIII-lea, iar mai apoi a cucerit intreaga America. In timp, berea de ghimbir a devenit in timp extrem de apreciata de copii. Este o bautura naturala si sanatoasa cu care puteti sa-i rasfatati mai ales in zilele calduroase de vara.
Compania noastra importa din Australia o delicioasa bere de ghimbir pe care, daca o veti gusta, va deveni si preferata dumneavoastra, cu siguranta. Pentru ca marca Bundaberg, comercializata in Romania de SanoVita, este garantia unei calitati de exceptie.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy