Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Experienta mea in folosirea gemoderivatelor


Experienta mea in folosirea gemoderivatelor

Email Imprimare

Am descoperit intamplator gemoderivatele! Intrasem fortat si nedorit intr-o menopauza precoce in urma unei interventii chirurgicale la numai 46 ani. Cativa ani nu au fost probleme majore pana cand, in urma unei banale cazaturi, m-am ales cu o fisura la antebratul drept. Nu am dat importanta si nu am inteles semnalele pe care mi le transmitea organismul meu. La numai cateva luni am alunecat pe gheata si am capatat o fractura destul de complicata care s-a recuperat chinuitor de incet.

Norocul meu a fost ca in spital am dat de un medic care a tratat nu numai efectele, ci si cauza. Abia atunci am realizat ca menopauza mai adusese o problema: osteoporoza, care avea tendinta de a se agrava. Dupa un consult de specialitate care a masurat densitatea masei osoase m-am trezit in posesia unei retete scumpe si greu de procurat. Am incercat atunci o varianta alternativa: Am cautat un medic cu competente in homeopatie care mi-a recomandat un tratament mai bland si fizic, si financiar.
Am folosit cateva luni gemoderivate din mugur de pin si alte cateva produse naturiste. Incidente nu au mai fost, iar inceputul de dureri articulare pe care le aveam se ameliorasera, apoi au disparut. La 6 luni de la inceperea tratamentului am masurat iar masa osoasa si surprinzator procentul crescuse usor. Mi-a placut si prezentarea produsului: nu mai trebuia sa numar picaturile, ci in mod sigur si igienic foloseam doar doza de care aveam nevoie. (Maria G.S.)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy