Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Hofigal la IndAgra 2011, in Salonul Bio


Hofigal la IndAgra 2011, in Salonul Bio

Email Imprimare

Si in acest an, compania noastra, Hofigal, participa la Targul IndAgra (Complexul Romexpo, 19 – 23 octombrie 2011). Noutatea acestei editii este existenta unui Salon Bio (Pavilionul E2), in premiera in Romania. Deoarece noi am dorit in primul rand promovarea noilor noastre produse ecologice, am ales acest Salon pentru standul Hofigal. Chiar daca, in Romania, notiunile de bio si de eco nu sunt inca pe deplin intelese de producatori si de consumatori, acest salon reprezinta un prim pas important in aceasta directie, in educarea celor implicati si a celor interesati de subiect.

Hofigal a tinut sa lanseze si sa promoveze la targ produsele noi, obtinute prin agricultura ecologica, o componenta fundamentala a managementului in compania noastra. Este vorba despre ceaiurile ecologice de passiflora, echinacea, coacaz negru, cimbru si roinita.
De asemenea, am dorit sa promovam si noile noastre produse sub forma de capsule gelatinoase moi - uleiul de peste bogat in acizii grasi esentiali Omega 3 si Omega 6 si uleiul de catina. Trebuie sa amintim faptul ca Hofigal a reusit sa realizeze capsule gelatinoase moi fara a utiliza conservanti (E-uri). In plus, capsulele gelatinoase moi create de noi contribuie la formarea matricei proteice in sistemul osos si au o bioabsorbtie mai buna decat comprimatele si capsulele cu invelis tare, caci gelatina consta dintr-o proteina care e usor de digerat. Capsulele gelatinoase moi Hofigal au o stabilitate mai mare, putand fi pastrate mai mult si, in plus, nu au gust si miros.
Tot la targ am lansat un nou produs, dar despre acesta veti afla detalii in curand.



Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy