Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Hofigal Sanatate si frumusete, cu produse romanesti


Sanatate si frumusete, cu produse romanesti

Email Imprimare

Aseara, ne-am intalnit, din nou, la Drogheria cu produse naturale Sanatatea, deschisa recent de compania noastra, Hofigal, lider pe piata remediilor naturale romanesti. Ne-am bucurat sa ne reintalnim si cu o serie de participanti de la prima noastra intalnire. E semn bun! Semn ca discutiile pe care le purtam in cadrul intalnirilor din seria Martea sanatatii suscita interes, iar cei care au participat o data revin cu siguranta. Ne-am bucurat, de asemenea, de un mai mare numar al participantilor. Ceea ce inseamna ca in aceste Intalniri Cool, Dacic Cool, suntem intr-o cautare comuna a solutiilor care ne fac bine, a produselor adecvate sanatatii si frumusetii noastre, a produselor care nu isi mint consumatorii si in cazul carora raportul calitate-pret este foarte bun. Din participarile la aceste intalniri intelegem ca apreciati produsele companiei noastre, Hofigal, ca ne ajutati sa fim mai buni. Si pentru asta va multumim!

Aseara, am discutat despre cum sa ne ingrijim in sezonul rece. Insa nu am discutat doar despre suplimentele nutritive care ne-ar putea ajuta in aceasta perioada. Am discutat si despre produsele cosmetice adecvate. Pentru ca avem nevoie si de o crema antirid, de un gel contur ochi, de un sampon sau de un balsam de calitate, realizate toate pe baza unor ingrediente naturale si pentru care chiar am realizat studii de eficienta!
Vrem sa fim frumoase, dar vrem sa fim si chibzuite cu proprii nostri bani, asa ca mai ales in aceasta perioada incercam sa avem grija si de propriul nostru buzunar. Asa ca atunci cand alegem un produs, indiferent de pretul acestuia, vrem sa fim convinse si prin studiile de eficienta care au fost realizate pentru produsul in cauza. Stiind acest lucru, la intalnirea de aseara, doamna doctor in stiinte farmaceutice, Anca Daniela Raiciu, director de marketing Hofigal, a prezentat si studiile realizate pentru produsele noastre cosmetice.
La o cana de ceai cu miere, facand deja bilantul anului care se apropie de final si incepand sa ne gandim la planurile pentru anul viitor, ne-am bucurat sa fim impreuna, sa invatam sa fim mai frumoase si mai intelepte. Si de-abia asteptam sa ne revedem intr-o noua seara de decembrie...


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy