Sambata, 13 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Pharma Nord Proasta circulatie, tratata cu Gingko Biloba


Proasta circulatie, tratata cu Gingko Biloba

Email Imprimare

Daca vi se intampla ca si in aceste zile toride de vara sa aveti mainile si picioarele reci, trebuie neaparat sa consultati un medic. S-ar putea ca aceasta simptomatologie sa fie asociata cu diverse afectiuni grave sau s-ar putea sa fie vorba de o proasta circulatie pentru care sa vi se recomande un supliment nutritiv natural pe baza din Ginko Biloba, o planta-minune.
Suplimentele pe baza de Ginko Biloba amelioreaza circulatia periferica si circulatia cerebrala, cu care destul de multa lume are probleme... Ginkgo Biloba amelioreaza aportul de sange la nivel cerebral, asigura o cantitate sporita de oxigen si de glucoza necesare bunei functionari a celulelor nervoase, impiedica coagularea sangelui si protejeaza celulele nervoase impotriva diferitelor agresiuni. Aceste efecte nu apar imediat, dar incep sa se manifeste treptat, dupa aproximativ patru saptamani de administrare continua, cand ne putem bucura deja de o ameliorare progresiva a memoriei si a capacitatii de concentrare, asociata cu cresterea energiei.
Un efect excelent au pastilele Bio-Biloba, produse de Pharma Nord, care prezinta o biodisponibilitate de exceptie, pastilele continand un extract standardizat din frunze de Ginkgo Biloba si pe care doamna doctor Claudia Ciocan le-a prezentat in cadrul emisiunii Ce se intampla, doctore?

 

 

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy