Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Cosmeticele Apimond cu venin de albine, o prezenta bio la Cosmetics Beauty Hair


Cosmeticele Apimond cu venin de albine, o prezenta bio la Cosmetics Beauty Hair

Email Imprimare

In aceasta toamna, compania noastra, Apimond, va prezenta produsele cosmetice cu venin de albine, destinate ingrijirii tenului, la targul Cosmetics Beauty Hair, care se va desfasura la Romexpo, in perioada 20-23 septembrie 2012. In prezent, veninul de albine este considerat alternativa naturala la injectiile cu botox, estompand ridurile si mentinand elasticitatea pielii, fara sa paralizeze insa muschii fetei, asa cum se intampla in cazul toxinei botulinice. Specialistii sunt de parere ca pielea reactioneaza la veninul de albine crescandu-si productia de colagen si imbunatatindu-si, astfel, elasticitatea. Veninul de albine creste numarul de keratinocite (celule din stratul superior al pielii, care confera pielii aspectul tanar), actioneaza ca o bariera impotriva factorilor nocivi de mediu, combate efectele expunerii indelungate la soare si deshidratarea tenului.

Produsele cosmetice pe baza de venin de albine imbunatatesc circulatia sanguina, contribuie la eliminarea celulelor moarte, relaxeaza muschii fetei si atenueaza ridurile. La ora actuala, aceste produse sunt in voga in randul vedetelor internationale, printre adeptele ingrijirii tenului cu ajutorul veninului de albine numarandu-se Kate Middleton, Camilla Parker-Bowles, Victoria Beckham, Michelle Pfeiffer si Gwyneth Paltrow.
In prezent, compania noastra are in portofoliu trei produse cosmetice pe baza de venin de albine. Este vorba despre trei produse care restabilesc echilibrul natural al pielii, hidratand-o si producand un efect de lifting vizibil dupa cateva utilizari. Masca de reintinerire contine, in 50 mililitri, echivalentul de venin rezultat din 4.000 de intepaturi de albine. Pentru un ten devitalizat, lipsit de fermitate, masca se aplica o data sau de doua ori pe zi, iar pentru intretinerea tenului se aplica o data pe saptamana. Crema de reintinerire ajuta la reducerea liniilor fine si a ridurilor, crescand productia de colagen si elastina, doua elemente esentiale pentru aspectul catifelat, stralucitor si tanar al tenului. Serul tratament accelereaza circulatia sangelui, crescand permeabilitatea vaselor capilare. Serul se aplica dimineata sau seara, dupa demachiere.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy