Marti, 10 Dec

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Mierea, un superaliment pe care nu stim inca sa-l apreciem la adevarata lui valoare


Mierea, un superaliment pe care nu stim inca sa-l apreciem la adevarata lui valoare

Email Imprimare

Urmatoarea data cand veti vrea sa va indulciti ceaiul cu una, doua sau mai multe lingurite de zahar, mai ganditi-va! Nu ar fi oare mai sanatos sa inlocuiti zaharul cu o lingurita de miere? Ba da, cu siguranta! Trebuie doar sa fim atenti ca ceaiul sa nu fie fierbinte, pentru a nu distruge enzimele din miere. Mierea este un superaliment, o sursa nepretuita de saruri minerale si oligoelemente, vitamine (mai ales din grupul B) si numeroase enzime. Desi mierea romaneasca este recunoscuta pe plan mondial ca fiind de calitate superioara, noi, romanii, paradoxal, nu suntem catusi de putin constienti de valoarea ei. O dovedesc statisticile, care arata ca un roman consuma, in medie, 32 kilograme de zahar pe an si numai 400 grame de miere. Este pacat, mai ales ca acum ne putem bucura si de specialitati de miere Bio, asa cum sunt cele pe care vi le ofera compania noastra, Apimond. Ca sa aflati si alte informatii despre calitatile mierii va invitam sa ascultati interventia Ceciliei Caragea, consultant comunicare, in emisiunea Matinal de la Radio Romania Cultural, realizata de Mirela Stana.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy