Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Produse de exceptie la Indagra - gama Apimond cu celule stem si venin de albine


Produse de exceptie la Indagra - gama Apimond cu celule stem si venin de albine

Email Imprimare

Apimond participa si in acest an la Indagra cu o intreaga gama de produse inovatoare, pe care le puteti testa daca vizitati acest targ care se desfasoara la Romexpo pana duminica, 3 noiembrie. Prezenta Apimond la targuri este o expresie a preocuparii permanente de a intelege cat mai bine asteptarile consumatorilor, trendurile pietei si a ne pastra intr-un permanent dialog cu consumatorii ale caror pareri si asteptari sunt atat de importante pentru noi. Si - nu mai putin importanta - este ocazia de a putea face cunoscute calitatile de exceptie ale noilor noastre produse.

Calitatile remarcabile ale celulelor stem de a putea genera orice celula, tesut sau organ sunt cunoscute deja de mult timp, la fel ca si faptul ca prezenta lor in corpul nostru scade rapid odata cu varsta, motiv pentru care tesutul nu mai poate fi reparat si regenerat, aparand fenomenul de imbatranire. Iata insa ca studii recente au demonstrat ca celulele embrionare vegetale prezente in muguri, mladite sau lastari, care contin mult mai multi acizi nucleici, detinatori ai informatiei genetice, dar si minerale, oligoelemente, vitamine, hormoni de crestere si enzime in cantitati mult mai mari decat toate celelalte parti ale plantei, pot avea efecte remarcabile asupra tesutului uman. Dintre aceste celule stem de origine vegetala se remarca mai ales celulele stem de argan obtinute din mugurii de argan nemodificat genetic.
Acesta este ingredientul activ capabil prin excelenta sa protejeze si sa vitalizeze celulele stem dermice umane. Astfel, celulele stem dermice sunt protejate si vitalizate aparand un real efect de intinerire. Tesutul cutanat este intarit si tonifiat, pielea fiind reintinerita in profunzime. Pentru a obtine o actiune mai rapida, cu efecte vizibile la nivel de saptamani, efectul celulelor stem este completat cu efectul atat de important si deja binecunoscut al veninului de albine, caruia i se alatura alte ingrediente de valoare, precum acidul hialuronic, colagenul vegetal, uleiul de arbore de ceai, Aloe vera, laptisorul de matca, apa de trandafir si de musetel, extractul de coaja de salcie si acidul gliconic. Aceste substante active, fiecare cu efecte importante pentru tratarea si intretinerea pielii, se potenteaza reciproc. Se obtin astfel efecte cu totul de exceptie. Dupa 28 de zile de tratament, ridurile se reduc cu 19%, pentru ca dupa 56 de zile sa se ajunga la o scadere a ridurilor cu 26% si o crestere cu 14% a fermitatii, testele confirmand o redobandire a elasticitatii corespunzatoare celei prezente cu 12 ani in urma. Dupa inceperea tratamentului se observa rapid cum pielea devine mai matasoasa, mai moale si elastica, ridurile - mai putin vizibile, iar aspectul general - vizibil intinerit. In paralel cu vitalizarea, protejarea si repararea celulelor dermice, se realizeaza o hidratare si hranire profunda, este crescuta productia de colagen si elastina. In plus, apare un efect de calmare si relaxare. Si - nu mai putin important - se manifesta un efect dezinfectant si este eliminat excesul de sebum, avand asadar si un efect antiacneic.
Cu ajutorul acestor principii active, am realizat o gama larga de produse pe baza de celule stem de argan si de venin de albine, produse adecvate tuturor tipurilor de piele si care pot satisface chiar si cele mai sofisticate asteptari, crema de zi cu celule stem SPF 25, crema de noapte cu celule stem, serul activ cu celule stem, laptele demachiant cu celule stem, tonerul cu celule stem, lotiunea antiacneica cu celule stem, exfoliantul cu celule stem si laptele de corp cu celule stem. Si - nu in ultimul rand - trebuie subliniat faptul ca aceste produse nu contin nici ingrediente chimice periculoase, precum exolati, ftalati, phenoxietanoli sau parabeni, nici coloranti, parfumuri, emulgatori sau gume sintetice.
Noua gama de produse cosmetice realizata de Apimond ofera astfel un fascinant cocktail de ingrediente naturale si ecologice: flori, fructe, seminte, plante si produse apicole ce confera frumusete si sanatate. Targul Indagra, unde va asteptam cu nenumarate produse de calitate si cu toate explicatiile si sfaturile de care aveti nevoie, este o excelenta ocazie de a cunoaste mai bine si a descoperi binefacerile produselor Apimond. Va asteptam cu drag sa le testati!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy