Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Succes Apimond la BioFach, cel mai important targ de produse Bio


Succes Apimond la BioFach, cel mai important targ de produse Bio

Email Imprimare

Cel mai important targ mondial de produse Bio, BioFach, desfasurat la Nurnberg, in perioada 13-16 februarie, la care tara noastra a participat ca invitat special, in calitate de Tara Anului, s-a incheiat cu un real succes pentru produsele Apimond. Astfel, in cadrul concursului pentru cea mai buna miere, desfasurat in cadrul targului BioFach, la initiativa Romaniei, cu o numeroasa participare a unor cunoscute firme din intreaga lume si beneficiind de un arbitraj realizat de specialisti renumiti, precum cei ai principalelor laboratoare independente din Gemania sau ai unei firme de certificare a produselor ecologice din Ungaria, mierea ecologica de zmeura de la Apimond a cucerit locul doi, locul intai revenind tot Romaniei, iar locul trei fiind castigat de Peru.

Castigarea acestui prestigios premiu international nu este insa o surpriza pentru Apimond, produsele companiei noastre fiind apreciate de consumatori, de mass-media traditionala si de bloggerii care au tinut sa incerce produsele firmei si si-au exprimat amplu experienta pozitiva, avand cuvinte de lauda mai ales pentru sortimentul nostru de miere ecologica de zmeura.
Rezultatele sunt cu atat mai importante cu cat targul BioFach de la Nurnberg reprezinta o manifestare impresionanta, dedicata strict specialistilor, la care au participat 2.396 de expozanti din 129 de tari, prezentand peste 100.000 de produse, targul fiind vizitat de 41.500 de specialisti din intreaga lume. Printre vizitatori s-a numarat si ministrul german al agriculturii, Ilse Aigner, alaturi de numerosi alti politicieni si demnitari germani, precum seful Federatiei Intreprinderilor din Alimentatia Organica din Germania, Felix Prinz zu Lowenstein, si secretarul de stat din Ministerul Alimentatiei, Agriculturii si a Protectiei Cumparatorilor din Germania, Robert Kloos. Standul Apimond a fost vizitat, de asemenea, de prim-ministrul roman Victor Ponta, de europarlamentarul Daciana Sarbu si de comisarul european Dacian Ciolos, care a testat si a apreciat produsele companiei noastre.
Produsele ecologice romanesti prezentate intr-un stand generos, de 600 de metri patrati, s-au bucurat de un real succes, iar compania noastra, Apimond, a primit comenzi nu numai din tari europene, precum Germania sau Italia, dar si din restul lumii, trebuind evidentiate mai ales comenzile primite din Canada si Statele Unite ale Americii, dar si comenzile din Turcia sau China. Un exemplu elocvent il reprezinta o comanda de 10.000 de borcane de Painea albinelor de 250 de grame, un alt produs de succes al companiei noastre. Aprecierile de care produsele Apimond s-au bucurat din partea specialistilor din Europa, America sau Asia ne dau increderea si convingerea ca produsele Apimond prezinta un real potential nu numai pentru piata romaneasca, ci si, poate, mai ales pentru export.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy