Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Produsele Bio Apimond la International Green Week de la Berlin


Produsele Bio Apimond la International Green Week de la Berlin

Email Imprimare

In perioada 18-27 ianuarie, compania noastra, Apimond, va fi prezenta la evenimentul International Green Week (Saptamana verde), organizat la Berlin. La nivel mondial, International Green Week este cel mai important targ dedicat alimentatiei, agriculturii si horticulturii Bio. Inaugurat in 1926, evenimentul a ajuns in 2013 la cea de-a 78-a editie. International Green Week reuneste producatori din lumea intreaga care isi dau intalnire in capitala Germaniei pentru a testa piata alimentatiei ecologice si a produselor considerate de lux, dar si in vederea consolidarii imaginii de brand.
Vizitatorii salonului international vor avea prilejul sa se delecteze cu produse de cea mai buna calitate, printre care peste, lactate, carne, dar si vinuri alese sau bere. Nu vor lipsi nici produsele apicole sau cosmeticele Bio-organice, asa cum sunt cele pe care le va prezenta compania noastra.
Participarea Apimond la International Green Week de la Berlin se inscrie in linia evenimentelor nationale si internationale prin care compania noastra doreste sa promoveze produsele, modul de viata si filosofia Bio. Prin prezenta la Saptamana verde, ne dorim sa aducem in atentia consumatorilor europeni si nu numai calitatea produselor ecologice romanesti, obtinute din zone nepoluate, printr-o activitate care nu dauneaza mediului inconjurator. De altfel, un prim pas spre acreditarea calitatii produselor Apimond l-a constituit certificarea societatii de catre doua organisme abilitate din Germania: LACON GmbH, organism de inspectie si certificare a produselor Bio alimentare si ECOCONTROL GmbH, organism de inspectie si certificare a produselor cosmetice. La International Green Week de la Berlin, vizitatorii vor face cunostinta cu specialitatile de miere Bio, cosmeticele cu venin de albine si celelalte produse de ingrijire cu ingrediente Bio certificate. (Foto: Gruenewoche.de)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy