Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Painea Reginei, un produs regal de la Apimond


Painea Reginei, un produs regal de la Apimond

Email Imprimare

Un adevarat concentrat de sanatate, noul produs apicol de la Apimond, Painea Reginei, isi merita intru totul numele. Imbinand calitatile de exceptie ale laptisorului de matca, polenului si mierii naturale, Bio, neprelucrate termic, noul produs reprezinta un concentrat de vitamine si minerale, enzime si acele substante active ce definesc stupul ca un adevarat izvor de sanatate. Imbinarea celor trei produse de baza ale stupului, mierea, polenul si laptisorul de matca, asigura concentratiile optime ale substantelor active intr-un produs sanatos, usor asimilabil si echilibrat.

In diferite carente, in lipsa unor vitamine sau saruri minerale, in cazul unor nevroze sau astenii, in stari de slabiciune si in convalescenta, Painea Reginei poate face adevarate minuni. Fiind un energizant si revitalizant extrem de eficace, este excelent in cazul activitatilor sportive sau al muncii grele. Iar, datorita calitatilor lui detoxifiante, ar trebui sa fie nelipsit pentru cei care se confrunta cu un mediu toxic, iar in aceasta categorie nu intra doar cei care lucreaza in industrii cu un inalt grad de toxicitate, ci in egala masura locuitorii oraselor, care traiesc intr-un mediu toxic 24 de ore din 24.
Si-apoi cine nu-si doreste sa traiasca mai mult? Matca stupului traieste de zeci de ori mai mult decat restul albinelor, tocmai pentru ca se hraneste cu laptisor de matca. Painea Reginei ne poate asigura si noua o crestere a longevitatii, o imunitate sporita, o vitalitate sporita, un organism mai puternic si mai sanatos. Un important sustinator hepatic, acest produs reprezinta si o arma eficienta impotriva hepatitei, a carei incidenta este in continua crestere, fiind in acelasi timp mereu mai greu de depistat, dar avand urmari mereu mai severe.
Astfel, Painea Reginei este un produs Bio de cea mai buna calitate, de care pot beneficia in egala masura copiii si varstnicii, sportivii si cei suferinzi. Este un produs 100% natural, benefic pentru intregul organism, ideal pentru o viata lunga si sanatoasa.
Pret: 39 lei (210 g). Se gaseste in magazinele cu produse naturale, atat cele offline, cat si cele online.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy