Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Uleiuri vegetale, pentru protectie solara


Uleiuri vegetale, pentru protectie solara

Email Imprimare

Uleiurile vegetale sunt tot mai mult utilizate in industria cosmetica, datorita calitatilor lor speciale, insa sunt benefice pielii si ca atare. Vara, razele ultraviolete agreseaza pielea, iar in ultimii ani acest fenomen s-a intensificat, tot mai multe fiind cazurile de cancer de piele. Uleiurile vegetale presate la rece contin vitamina E si numerosi anti-oxidanti. Prin urmare, au si un efect anti-solar, putand fi folosite ca atare pentru a ne proteja pielea.
Uleiul de jojoba contine vitamina E, acizi grasi si saruri minerale. Este eficient in refacerea peliculei protectoare de la suprafata pielii si in procesul de regenerare a celulelor. Pe langa efectul anti-solar, mentine elasticitatea pielii si previne aparitia ridurilor.
Uleiul de argan contine antioxidanti, polifenoli, squalene (un compus organic care previne uscarea pielii), vitamina E si acizi grasi esentiali Omega 3, Omega 6 si Omega 9. E considerat cel mai bun ulei antirid si protejeaza tenul acneic, uscat, deshidratat de factorii agresivi din mediul inconjurator: radiatiile UV, poluarea, temperaturile scazute etc.
Uleiul Monoi de Roucou contine o serie de uleiuri si extracte vegetale: ulei din samburi de caisa, ulei de nuca de cocos, extract din seminte de urucum, ulei din seminte de floarea-soarelui etc. Are un mare efect protector pentru piele, ajutand si la bronzarea ei. Este ideal ca ulei pentru plaja, atat inainte, ca si dupa expunerea la soare.
Uleiul Monoi de Tahiti este si el calmant, hidratand si regenerand pielea. E foarte bun ca ulei de plaja, inainte, in timpul si dupa expunerea la soare. Pe langa ulei din samburi de caisa si ulei de nuca de cocos, contine extract de ananas, extract din frunze de Ageratum Conyzoides, extract din ylang-ylang, ulei din lemn de santal, extract din radacina de turmeric.
Despre beneficiile uleiurilor vegetale s-a discutat si in emisiuneaTinerete fara batranete difuzata de curand pe canalul Digi 24.

Uleiuri vegetale, pentru protectie solara

Aflati mai multe despre protectia naturala impotriva razelor ultraviolete oferita de uleiurile vegetale, cum sunt si cele de la Apimond, disponibile in magazinul nostru:

Posted by Magazin Dacic Cool on 24 Iulie 2013

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy