Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Pastura granule, un nou produs Apimond


Pastura granule, un nou produs Apimond

Email Imprimare

Noul produs Apimond Pastura de albine granule este deosebit de important pentru sanatatea fiecaruia dintre noi. Este recomandat in toate cazurile in care este benefic si polenul, dar este mult mai usor asimilabil si are un efect mult mai puternic si mult mai rapid. Benefic datorita energiei si fortei lui regeneratoare, produsul este folosit atat preventiv, cat si terapeutic, in cazul osteoporozei, al afectiunilor hepatice, inclusiv al hepatitei A, B, C si chiar si al cirozei, pentru stimularea secretiilor biliare, in cazul afectiunilor digestive, intestinale, colite si chiar si al ulcerului, pentru intarirea muschiului cardiac, in cazul distrofiei musculare si al anemiei, al afectiunilor sistemului nervos, dar si pentru stimularea imaginatiei si a creativitatii. Femeile pot beneficia de binefacerile produsului si in cazul chisturilor ovariene, al uterului fibromatos si al nodulilor mamari.

Pastura de albine se distinge prin continutul bogat de substante active dintre care trebuie enumerate in primul rand hormonii naturali, enzimele, aminoacizii, elementele de crestere si cele antibiotice, vitamine, minerale si oligoelemente.
Pastura de albine este realizata in stup prin fermentarea naturala a polenului. Astfel, polenul recoltat de albinele lucratoare este preluat de cele tinere care inca nu zboara, este faramitat si imbogatit cu enzimele produse de acestea. Cu acest produs, ele umplu celulele fagurelui in proportie de doua treimi, peste care adauga miere si apoi capacesc fagurele, inchizandu-l astfel ermetic. Urmeaza un complicat proces de fermentatie format din mai multe faze distincte si care dureaza trei luni. In acest timp, este anulat stratul protector al granulelor de polen care il fac greu asimilabil si alergogen. Dar cel mai important este procesul de imbogatire in factori activi, vitali pentru sanatatea noastra. Astfel, valoarea nutritiva si potentialul antibiotic al pasturii de albine sunt de trei ori mai mari decat cele ale polenului, pastura putandu-se lauda cu o compozitie mult mai complexa decat polenul.
Toate acestea fac pastura extrem de valoroasa si pentru cosmetica, ea fiind folosita in diferite masti cosmetice in combinatie cu miere, laptisor de matca si extracte florale, reprezentand un excelent adjuvant nutritional pentru celulele pielii.
Iata doar cateva dintre motivele care ne fac sa salutam aparitia pe piata a noului produs romanesc de la Apimond, Pastura granule.
Pret: 39 lei (100 g). Se gaseste in magazinele cu produse naturale, atat cele offline, cat si cele online.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy