Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Veninul de albine, secretul frumusetii Victoriei Beckham


Veninul de albine, secretul frumusetii Victoriei Beckham

Email Imprimare

In ultimii ani, tot mai multe vedete, de la Hollywood si nu numai, se arata interesate de beneficiile veninului de albine asupra pielii. Printre ele se numara si cantareata Victoria Beckham, sotia celebrului fotbalist David Beckham. Posh Spice, fosta membra a trupei Spice Girls, pe numele ei de fata Victoria Caroline Adams, s-a nascut pe 17 aprilie 1974, in orasul Harlow din comitatul Essex, in Anglia. Pasionata de muzica si dans inca din copilarie, Victoria a urmat cursurile unei scoli de dans, apoi a studiat la Jason Theatre School si la Laine Theatre Arts College. Dupa terminarea studiilor, s-a prezentat la mai multe castinguri si si-a inceput cariera muzicala.
In 1994, impreuna cu Melanie Chisholm, Melanie Brown, Emma Bunton si Geri Halliwell, Victoria formeaza trupa Spice Girls. Doi ani mai tarziu, formatia obtine recunoasterea internationala cu single-ul Wannabe, care a fost in topul vanzarilor in peste 30 de tari. Timp de mai multi ani, Posh (Victoria), Sporty (Melanie C), Scary (Melanie B), Baby (Emma) si Ginger (Geri), pe scurt Spice Girls, vor fi considerate fenomenul muzicii britanice. Turneele se tin lant si trupa vinde peste 40 de milioane de discuri. In ciuda succesului, Geri Halliwell alege sa paraseasca formatia in 1998, in plin turneu. Celelalte trei membre ale trupei lanseaza un al treilea album, Forever, in 2000, dar, un an mai tarziu, anunta ca vor lua o pauza pe termen nedeterminat. De Spice Girls nu se va mai vorbi pana in 2006, cand cele patru fete teribile ale muzicii britanice se vor reuni pentru un turneu mondial incheiat in 2008.
In paralel, Victoria s-a lansat in cariera solistica. Primul ei single, Out of your mind, lansat in vara anului 2000, s-a bucurat de mare succes, clasandu-se pe pozitia a doua in topul vanzarilor, cu peste 180.000 de exemplare vandute in prima saptamana de la lansare. Posh Spice a semnat apoi un contract cu Virgin Records, si a lansat, in 2001, Not Such An Innocent Girl, album cu 12 piese, dintre care I.O.U si Every Part Of Me fiind dedicate sotului ei si respectiv primului ei copil, Brooklyn.
Succesul ei pe piata muzica nemaifiind acelasi ca la inceput, Victoria Beckham s-a reorientat catre un alt domeniu cu care a cochetat dintotdeauna. Pasionata de moda, Posh Spice a devenit imaginea brandului Dolce & Gabbana si si-a lansat propria linie vestimentara in 2005, sub marca T&B, urmata, un an mai tarziu, de colectia de jeansi si ochelari dVb Style. Cu toate ca, in 2007, a fost desemnata de catre criticul de moda american Mr. Blackwell vedeta cea mai prost imbracata, Victoria nu s-a descurajat. I-a servit drept sursa de inspiratie lui Marc Jacobs pentru colectia sa de primavara-vara 2008 si a fost aleasa de Giorgio Armani sa fie imaginea colectiei sale de lenjerie intima. Impreuna cu sotul ei, Victoria Beckham s-a lansat si in industria cosmetica, prin linia V-Sculpt, si in parfumerie, cu parfumurile Intimately Beckham si Intimately Beckham Night Mode.
Victoria si David Beckham s-au cunoscut in 1997 si si-au oficializat relatia in 1999. Impreuna, cei doi au patru copii: Brooklyn (nascut in 1999), Romeo (nascut in 2002), Cruz (nascut in 2005) si Harper Seven (nascuta in 2011).
La cei 38 de ani ai sai, Victoria Beckham afiseaza o silueta de invidiat si un ten pe masura. Asemenea altor celebritati, cum ar fi Kate Middleton, Camilla Parker-Bowles, Michelle Pfeiffer sau Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham foloseste produse cosmetice pe baza de venin de albine. Ce face ca veninul de albine sa fie atat de cautat? Proprietatile sale remarcabile, de stimulare a productiei de colagen si elastina si de crestere a numarului de keratinocite (celule din stratul superior al pielii, care confera pielii aspectul tanar). In plus, veninul de albine actioneaza ca o bariera impotriva factorilor nocivi de mediu, combate efectele expunerii indelungate la soare si deshidratarea tenului. Ca sa va convingeti de efectele cu adevarat uimitoare ale acestui produs considerat alternativa naturala la injectiile cu botox, trebuie sa incercati cosmeticele bio Apimond cu venin de albine: crema de reintinerire, masca si serul tratament. (Foto: Starpulse.com)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy