Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Apimond la Cosmetics Beauty Hair


Apimond la Cosmetics Beauty Hair

Email Imprimare

Incepand de astazi pana duminica, 23 septembrie, compania noastra, Apimond, va da intalnire la Romexpo, la targul Cosmetics Beauty Hair, eveniment ce reuneste profesionistii din domeniul cosmeticii, ingrijirii corporale si coafurii. Va asteptam la standul 32 din Pavilionul C4, cu produse cosmetice bio, pe baza de ingrediente naturale, printre care si veninul de albine, considerat ultimul miracol cosmetic. Cosmetics Beauty Hair este ocazia ideala pentru a descoperi linia noastra completa de produse destinate ingrijirii pielii.
Va invitam, asadar, in lumea plina de arome a unora dintre cele mai deosebite produse de ingrijire si infrumusetare, de la apa din flori de albastrele, de trandafir si de portocal la cremele cu laptisor de matca, miere, Aloe Vera sau ulei de avocado. Un rasfat caruia cu greu ar putea cineva sa-i reziste!
Editia de anul acesta a targului Cosmetics Beauty Hair este una bogata atat in materie de cosmetice si echipamente prezentate de catre companiile participante, cat si in privinta programului de activitati conexe. Vizitatorii sunt invitati sa ia parte la demonstratii de machiaj si coafura, dar si la tratamente faciale si de intretinere corporala, sustinute de catre stilisti de renume din tara si din strainatate.
Programul de vizitare a targului Cosmetics Beauty Hair este de joi, 20 septembrie, pana duminica, 23 septembrie, intre orele 10.00 si 18.00.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy