Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Uleiul de cocos Bio, benefic pentru frumusete si sanatate


Uleiul de cocos Bio, benefic pentru frumusete si sanatate

Email Imprimare

De curand, portofoliul companiei noastre, Apimond, s-a extins, incluzand de-acum si uleiul de cocos Bio, 120 g, la pretul de 20 de lei, un produs excelent atat pentru frumusete, cat si pentru sanatate. Desi este un ulei, acesta este in forma solida la temperatura camerei, avand consistenta unui unt, doar la temperaturi mai mari capata consistenta lichida a unui ulei. Beneficiile uleiului de cocos au fost cunoscute inca de mult timp in Asia, acolo unde era si inca mai este folosit frecvent, atat in bucatarie, cat si in ritualurile de infrumusetare.

Uleiul de cocos este foarte usor de asimilat si de metabolizat de catre organism, oferind foarte multa energie. Iata de ce consumul de ulei de cocos este si un bun ajutor in cazul persoanelor care vor sa piarda in greutate, avand un numar de calorii mult mai mic decat alte uleiuri folosite frecvent in alimentatie. In Asia, in zonele in care se consuma foarte des ulei de cocos, oamenii nu au probleme cu greutatea, ceea ce inseamna ca acest ulei nu determina cresterea in greutate, ci sustine sanatatea. Studii recente ale nutritionistilor situeaza uleiul de cocos printre alimentele care contribuie la diminuarea poftei de mancare.
Trebuie precizat faptul ca nu toate grasimile au aceeasi compozitie, asadar acidul lauric (un acid cu lant mediu) continut in uleiul de cocos nu dauneaza activitatii cardiace, asa cum se intampla in cazul grasimilor saturate cu lant lung. Uleiul de cocos, spre deosebire de alte uleiuri, are rolul de a scadea nivelul colesterolului si al trigliceridelor.
Avand proprietati antibacteriene, antivirale, antifungice, uleiul de cocos creste imunitatea organismului. Acest ulei are si capacitatea de a regla activitatea glandei tiroide, dar are si o actiune benefica in sustinerea functionarii optime a creierului.
Acidul lauric prezent in compozitia uleiului de cocos ajuta la tratarea ulcerului, aceasta substanta fiind arma care ucide bacteria Helicobacter Pylori, responsabila de aceasta afectiune.
Datorita proprietatilor antimicrobiene, uleiul de cocos ajuta in lupta contra indigestiilor cauzate de paraziti sau ciuperci, fiind de mare ajutor si in prevenirea infectiei cu Candida. Ajuta organismul sa asimileze mai usor si mai bine vitaminele, mineralele si aminoacizii, avand si efecte excelente asupra sanatatii pielii. Prin mentinerea unui nivel optim de antioxidanti in organism, uleiul de cocos are efecte de stimulare a regenerarii celulare, ajutand organismul sa isi pastreze tineretea mai mult timp.
Puterea sa de regenerare celulara l-a propulsat intr-un loc de cinste a remediilor impotriva eczemelor, a dermatitelor sau a altor afectiuni dermatologice. Grabeste vindecarea ranilor si este eficient si in atenuarea cicatricelor.
Cu ajutorul uleiului de cocos, pielea uscata a mainilor capata imediat un aspect sanatos, frumos si catifelat. Are rezultate excelente si in cazul combaterii petelor inestetice de pe fata, cauzate fie de expunerea inadecvata la soare sau de inaintarea in varsta. In cazul aspectului de ten obosit, masajul cu ulei de cocos face adevarate minuni, transformand tenul intr-unul cu un aspect sanatos, proaspat si inviorat.
De foarte mult timp, uleiul de cocos este un ingredient esential in sampoane, ajutand atat la stimularea cresterii sanatoase a parului, la combaterea caderii acestuia sau la inlaturarea matretii. Pentru parul deteriorat se poate aplica uleiul de cocos atat la radacina, masand usor scalpul, cat si pe lungimea firelor, lasand sa actioneze timp de o ora, dupa care se clateste cu apa calduta din abundenta. In acest fel, uleiul patrunde in structura firului de par, reparand daunele si ii furnizeaza substantele de care are nevoie pentru a redeveni sanatos.
Uleiul de cocos remediaza si aspecul inestetic al buzelor crapate. Aplicat pe buze de mai multe ori pe zi, acesta are efect emolient, reparator, conferind buzelor un aspect sanatos si frumos.
Machiajul, fie el si rezistent la apa, poate fi indepartat cu ajutorul uleiului de cocos, acesta lasand pielea curata, dar si hidratata.
Acestea sunt doar cateva din beneficiile uleiului de cocos Bio de la Apimond, pentru sanatate si pentru frumusete. Il gasiti in recipiente de 120 g, la pretul de 20 de lei.


Comentarii (1)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy