Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Florile de portocal ca ingredient in cosmetica


Florile de portocal ca ingredient in cosmetica

Email Imprimare

Inca din Antichitate, florile de portocal erau pretuite, fiind considerate florile puritatii. Din ele se confectionau coliere sau bratari pe care miresele le purtau la nunta, ca semn al inocentei. In anumite regiuni din indepartata Asie si astazi la nunti se pun in buchetul miresei aceste flori, pentru a aduce noroc. Nu doar datorita aspectului placut si a parfumului irezistibil, dar si datorita proprietatilor lor antioxidante, florile de portocal au fost folosite, de-a lungul timpului, in industria cosmetica.

Florile de portocal mai sunt benefice si pentru stimularea sistemului nervos, dar si pentru protejarea circulatiei sangvine. In bucataria asiatica exista anumite feluri de mancare, in special preparatele din carne, la care se adauga flori de portocal pentru o savoare deosebita. Cel mai adesea insa, florile de portocal sunt folosite ca ingredient in produsele cosmetice, cum ar fi si apa de flori de portocal. Pentru ca Apimond pretuieste rafinamentul si calitatea produselor pe care le concepe, am creat apa Bio de flori de portocal, recomandata tenului devitalizat, ridat sau uscat. Apa Bio de flori de portocal readuce la viata tenul, schimbandu-i aspectul, dintr-unul lipsit de vitalitate intr-unul proaspat, perfect hidratat si tonificat. Dar apa Bio de flori de portocal poate fi folosita si pentru reimprospatare, nu doar a tenului, ci si a intregului corp. Datorita efectului tonic, florile de portocal au fost folosite de catre compania noastra si in apa Bio tonica demachianta, un produs pe cat de tonic, pe atat de delicat, care indeparteaza urmele de machiaj, lasand pielea curata, improspatata, hidratata si mai ales, tonificata.
Despre florile de portocal, dar si despre apa din flori de portocal a vorbit si Cecilia Caragea in emisiunea Europolis (TVR 1), in cadrul rubricii Arta de a trai sanatos. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy