Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Sapun lichid cu lapte de capra si miere, de la Apimond


Sapun lichid cu lapte de capra si miere, de la Apimond

Email Imprimare

Cleopatra, regina Egiptului, a ramas pana astazi o legenda si un simbol al frumusetii si al puterii de seductie. Iar, pentru aceasta, ea se baza in primul rand pe forta miraculoasa a lapteului de capra in care obisnuia adesea sa se imbaieze. Astazi, noi avem la dispozitie noul produs Apimond, excelentul sapun extra bland cu lapte de capra si miere, o adevarata binefacere pentru intreaga familie. Forta binefacatoare a laptelui de capra nu era un secret, ea fiind cunoscuta din cele mai vechi timpuri, Hipocrate insusi numindu-l esenta vindecatoare. Iar astazi nenumarate studii i-au certificat multiplele actiuni binefacatoare. Laptele de capra mentine frumusetea, pielea devine stralucitoare, catifelata si elastica, celulele sunt regenerate, laptele de capra prevenind imbatranirea celulara.

Laptele de capra se bucura de o deosebita biodisponibilitate. De altfel, constituentii sai activi sunt considerati aproape identici cu cei din stratul protector al pielii. In plus, el are o actiune benefica asupra intregului metabolism, intareste capacitatea de aparare a organismului, stimuleaza sistemul imunitar si reprezinta un excelent antiinflamator si antialergic natural. Bogat in vitamine si minerale, precum A, B1, B2, C, calciul, fosfor si magneziu, dar si in acizi grasi, el este esential in mentinerea tineretii pielii. Astfel, acidul caprilic protejeaza pielea de bacterii, aminoacidul triptofan este relaxant si reduce sensibilitatea la durere, iar continutul de vitamine si Q10 combate radicalii liberi, ajuta la formarea anticorpilor si regenereaza pielea, redandu-i tineretea, proces in care este direct implicat si acidul lactic care, in plus, hidrateaza si ajuta la stimularea reinnoirii celulare si la curatarea profunda a porilor. In timp, acesta conduce si la o treptata indepartare a petelor de pe piele. Regenerarea si intinerirea pielii sunt stimulate si de prezenta unei cantitati importante de vitamina A, zinc si alfa-hidroxi acizi, care favorizeaza in mod special exfolierea, regenerarea si intinerirea pielii.
Actiunea acestui minunat sapun extra bland de la Apimond nu se bazeaza doar pe actiunea benefica a laptelui de capra. Aceasta esenta vindecatoare, dupa cum o numea Hipocrate, este potentata, in acest produs de exceptie, prin prezenta suplimentara a extractului de vanilie si a mierii de albine. Cercetarile au demonstrat ca polifenolii din vanilie stimuleaza procesele de reinnoire celulara, hidrateaza pielea si ii mentin fermitatea, combatand in acelasi timp semnele de imbatranire, avand in plus un efect cicatrizant si antioxidant. Mierea de albine vine la randul ei cu intregul arsenal de factori regenerativi pe care ni-i aduce stupul de albine, astfel ca acest sapun extra bland cu miere si lapte de capra ajuta chiar la eliminarea mai rapida a vanatailor.
Astfel, sapunul lichid extra bland cu lapte de capra si miere de la Apimond, atat de cremos si de placut la utilizare, un adevarat elixir parfumat si superhidratant, nu numai ca nu usuca pielea, ci o hraneste, o intinereste, avand o actiune blanda, hidratanta si emolienta ce il recomanda pentru a fi utilizat de intreaga familie, adulti si copii.
Pret: 21 lei (500 g). Se gaseste in magazinele cu produse naturale, atat cele offline, cat si cele online.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy