Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Apimond, o prezenta de succes la BioFach


Apimond, o prezenta de succes la BioFach

Email Imprimare

In perioada 13-16 februarie, compania noastra, Apimond, a participat la BioFach, targul lider mondial pentru produse Bio, organizat in Germania, la Nurnberg. Pentru Romania si expozantii romani, editia de anul acesta a prestigiosului eveniment a fost cu atat mai importanta, cu cat tara noastra a fost nu numai organizator-partener al Germaniei, ci si Tara Anului. Aflata pentru prima data la BioFach in calitate de expozant, compania Apimond le-a oferit vizitatorilor posibilitatea de a se convinge de calitatea ireprosabila a produselor Bio romanesti, de la specialitati de miere si alte produse valoroase ale stupului la cosmetice pe baza de miere si venin de albine.

Produsele Bio Apimond s-au bucurat de aprecieri atat din partea vizitatorilor, cat si a celorlalti expozanti, feedback-ul fiind extrem de pozitiv. In plus, potentiali cumparatori din Statele Unite ale Americii si din Canada s-au aratat foarte interesati de produsele din portofoliul companiei noastre, ceea ce dovedeste ca Romania are toate motivele sa se situeze in topul tarilor exportatoare de produse Bio. Printre cei care au vizitat standul Apimond si au testat produsele noastre s-a numarat si domnul Dacian Ciolos, comisar european pentru agricultura si dezvoltare rurala.
Romania a fost reprezentata la editia de anul acesta a targului international BioFach de 55 de expozanti, cu produse ecologice dintre cele mai variate: de la miere si alte produse apicole la lactate, fructe de padure, vinuri, produse de panificatie si, nu in ultimul rand, cosmetice Bio-organice, asa cum sunt cele prezentate de compania noastra, Apimond.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy