Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Cosmeticele Bio Apimond, o surpriza placuta pentru mezzo-soprana Ruxandra Donose


Cosmeticele Bio Apimond, o surpriza placuta pentru mezzo-soprana Ruxandra Donose

Email Imprimare

Vineri, 21 decembrie, de la orele 19.00, Studioul de concerte Mihail Jora al Radiodifuziunii Romane gazduieste concertul extraordinar Cele trei Dive, ale carui protagoniste sunt trei dintre vocile de aur ale Romaniei: mezzo-soprana Ruxandra Donose si sopranele Adina Nitescu si Teodora Gheorghiu. Un eveniment special la care compania noastra, Apimond, este onorata sa fie partener. Bucuria noastra este cu atat mai mare cu cat mezzo-soprana Ruxandra Donose apreciaza produsele romanesti si, in mod deosebit, produsele Bio. De curand, a descoperit produsele cosmetice Bio cu venin de albine de la Apimond, iar acum a avut ocazia sa le cunoasca mai bine si sa le incerce pentru a se convinge de beneficiile lor.

Nascuta la Bucuresti, in 1964, Ruxandra Donose si-a inceput cariera internationala ca solista a teatrelor de opera de la Basel (1991-1992) si Viena (1992-1998). Mezzo-soprana Ruxandra Donose are o cariera impresionanta, parcursul sau artistic cuprinzand concerte si spectacole de opera pe cele mai mari scene lirice din lumea intreaga, dintre care amintim: Metropolitan Opera de la New York, Royal Opera House Covent Garden, Staatsoper Viena, Teatrul La Fenice de la Venetia, Carnegie Hall, Opera din San Francisco, Opera din Los Angeles, Deutsche Oper Berlin, Opera din Cincinnati, Wiener Konzerthaus, Bayerische Rundfunk din München, Konzerthaus Berlin, Opera Nationala Finlandeza, Opera din Dallas, Filarmonica din Berlin. De-a lungul carierei, a colaborat cu dirijori faimosi, precum Claudio Abbado, Pierre Boulez, Sir Colin Davis, Mariss Jansons, Zubin Mehta, Kent Nagano, Seiji Ozawa, Placido Domingo sau Lorin Maazel.
Cu prilejul revenirii sale in Romania pentru gala extraordinara Cele trei Dive, Ruxandra Donose a avut ocazia sa cunoasca mai bine cosmeticele Bio cu venin de albine ale companiei noastre, Apimond.
Mezzo-soprana Ruxandra Donose:
Am fost intotdeauna adepta unui stil de viata sanatos si a unei alimentatii echilbrate. Mierea, mai ales cea bio, este, consider, foarte sanatoasa si cred ca nu ar trebui sa lipseasca din alimentatia nici unui adult sau copil. Stiu ca in Romania se produce miere de cea mai buna calitate care, insa, in cea mai mare parte, merge la export. Eu sunt bucuroasa sa o vad pe rafturile magazinelor bio din Europa, dar mi-as dori ca o mai mare cantitate sa fie folosita si in tara.
Asa cum eu folosesc o alimentatie sanatoasa, cred ca si tenul meu are nevoie de o hrana naturala. Produsele Apimond, pe baza de miere de albine sau alte produse ale stupului si, in special, crema pe baza de venin de albine au fost o surpriza placuta pentru mine. Incep sa le folosesc si sunt convinsa ca vor avea un efect benefic pe termen lung.

Vineri, 21 decembrie, de la orele 19.00, Ruxandra Donose, Adina Nitescu si Teodora Gheorghiu vor concerta alaturi de Orchestra Nationala Radio, sub bagheta unuia dintre cei mai apreciati tineri dirijori romani, Tiberiu Soare. Arii, duete si uverturi din opere celebre semnate de Rossini, Verdi, Saint-Saëns, Bellini, Donizetti, Puccini sau Wagner vor rasuna in Studioul de concerte Mihail Jora, dar si pe frecventele on air din intreaga tara ale posturilor Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical, si online pe www.radioromaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro, introducand publicul intr-o atmosfera festiva, premergatoare zilelor de sarbatoare.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy