Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Michelle Pfeiffer, puternica si cuceritoare


Michelle Pfeiffer, puternica si cuceritoare

Email Imprimare

La 54 de ani, Michelle Pfeiffer este considerata una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood. Secretul? Actrita spune ca aceasta conditie fizica de invidiat se datoreaza alimentatiei sanatoase - trebuie mentionat ca este vegetariana, faptului ca face miscare si ca se odihneste suficient. Cat despre frumusetea tenului, Michelle Pfeiffer se numara printre celebritatile care nu au ramas indiferente la efectele uimitoare ale veninului de albine asupra pielii.
Produsele cosmetice pe baza de venin de albine bio, cum sunt masca de reintinerire, crema si serul tratament pe care vi le ofera compania noastra, Apimond, imbunatatesc textura si aspectul pielii, conferind tenului luminozitate si stralucire.

Cunoscuta publicului din filme precum Scarface sau Batman Returns, Michelle Pfeiffer este si ea una dintre adeptele ingrijirii pielii cu ajutorul veninului de albine. Nascuta pe 29 aprilie 1958, in California, Michelle Pfeiffer a debutat pe micul ecran dupa absolvirea studiilor de arta dramatica, in serialele Delta House si CHiPs. In 1980 a jucat in comedia pentru adolescenti The Hollywood Knights, insa frumoasa californiana a trebuit sa astepte inca doi ani pentru a se impune intr-un rol mai substantial, cel al lui Stephanie Zinone din Grease 2. In regia lui Brian De Palma, Michelle o intruchipeaza apoi pe inconfundabila Elvira Hancock, sotia lui Tony Montana, in pelicula Scarface (1983), unde joaca alaturi de Al Pacino.
Protagonista si in Ladyhawke (1984), filmul fantastic al lui Richard Donner, Michelle Pfeiffer isi confirma statutul de star in comedii precum Sweet Liberty (1986), The Witches of Eastwick (1987) sau Married to the Mob (1988), pelicula pentru care a fost nominalizata la Globurile de Aur la categoria Cea mai buna actrita. Curand, va primi si o nominalizare la mult ravnitele Premii Oscar, la categoria Cea mai buna actrita in rol secundar, pentru interpretarea lui Marie de Tourvel in Dangerous Liaisons (1988), in regia lui Stephen Frears, unde ii are parteneri pe Glenn Close si John Malkovich. La inceputul anilor ’90, Michelle joaca alaturi de nume grele ale cinematografiei mondiale, precum Mel Gibson (Tequila Sunrise), Sean Connery (The Russia House) si Al Pacino (Frankie and Johnny) si este din nou nominalizata la Oscar. In 1992, da viata personajului Selina Kyle, mai cunoscut sub numele Catwoman, cel mai mare succes al actritei, in pelicula Batman Returns, in regia lui Tim Burton. Dupa aceasta superproductie, Michelle Pfeiffer abordeaza registrul dramatic, in The Age of Innocence (1993), regia Martin Scorsese, si in Wolf (1994), unde joaca alaturi de Jack Nicholson. Dupa anul 2000, Michelle Pfeiffer intra intr-un con de umbra. In 2007, joaca in comedia muzicala Hairspray si in povestea fantastica Stardust. Stephen Frears, unul dintre regizorii care au lansat-o, ii incredinteaza rolul curtezanei Lea de Lonval in pelicula Cheri (2009). In 2012, se numara printre protagonistii filmului Dark Shadows, in regia lui Tim Burton, unde il are ca partener pe Johnny Depp.
Michelle Pfeiffer este casatorita cu producatorul de seriale de televiziune David E. Kelley. Impreuna, cei doi au un baiat, John, nascut in 1994. Inainte de a-l cunoaste pe actualul sot, in 1993, Michelle a adoptat o fetita, Claudia Rose, acum in varsta de 19 ani. Michelle Pfeiffer sprijina Societatea Americana de Lupta impotriva Cancerului. (Foto: Cinemagia.ro)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy