Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Untul de Shea, secretul pielii sanatoase


Untul de Shea, secretul pielii sanatoase

Email Imprimare

Apimond a inclus in portofoliul sau un nou produs de calitate - untul de Shea pur BIO. Untul de Shea reprezinta unul dintre cele mai importante ingrediente utilizate in industria cosmetica, care nu poate lipsi nici din cele mai luxoase saloane de infrumusetare datorita proprietatilor lui aproape miraculoase. Cu un continut bogat de minerale, de vitamine (A, E, F, K) si de acizi grasi esentiali, untul de Shea face adevarate minuni. Fiind un antioxidant puternic, neutralizeaza elementele nocive, radicalii liberi, eliminand efectul de imbatranire al acestora, protejeaza tesutul de efectele nocive ale radiatiilor ultraviolete. In acelasi timp, are o excelenta capacitate de reparare, un puternic efect revitalizant, hidrateaza si reface pielea uscata, prevenind descuamarea. Trebuie subliniata si capacitatea untului de Shea de a stimula productia de colagen, aceasta proteina ce alcatuieste esafodajul ce asigura tineretea si supletea pielii. Avand o extraordinara capacitate de regenerare, combate eficient ridurile, liniile fine si asa-numita laba gastei.

Untul de Shea intareste sistemul de aparare al pielii, preintampina iritatiile, ofera o protectie celulara eficienta, hraneste si protejeaza pielea, previne alergiile. In acelasi timp, untul de Shea reprezinta un filtru UV natural. Este util si in ingrijirea pielii capului, in combaterea matretii si pentru hranirea intensiva a parului. Este si un excelent remediu in cazul dermatitelor, eczemei si acneei si, chiar mai mult, are rezultate impresionante chiar si in cazul psoriazisului, rezultate confirmate si de un raport al Ministerului Sanatatii din Franta, bazat pe un studiu al unui grup de dermatologi.
Untul de Shea poate fi utilizat ca atare in foarte multe situatii. Astfel, poate inlocui perfect cremele cosmetice, atat pentru fata, cat si pentru corp, avand o actiune net superioara majoritatii acestora, avand insa grija ca - daca este aplicat intr-un strat prea gros - pielea va ramane uleioasa. Asigura o protectie excelenta in timpul iernii impotriva frigului si a vantului. Previne, de asemenea, efectele negative ale poluarii, iar vara protejeaza pielea impotriva razelor UV. Poate fi aplicat pe buzele uscate sau crapate si disconfortul va fi repede uitat, bucurandu-te iarasi de cele mai catifelate buze. 
Poate fi folosit dupa baie sau dupa epilare pentru a inlatura disconfortul si a calma pielea, la fel cum poate fi folosit si in cazul taieturilor sau arsurilor. Folosit cu regularitate, previne si trateaza vergeturile. Poate fi folosit si in timpul sarcinii, asigurand un aspect de invidiat dupa nastere. Iar atunci poate beneficia de binefacerile lui si bebelusul, atat in apa de baie, cat si direct pe piele, fiind excelent pentru un usor masaj sau pentru a scapa de iritatiile de scutec.
Untul de Shea devine usor fluid deja de la 37 de grade Celsius, putand ingloba uleiuri esentiale sau, de exemplu, unt de cacao, atat pentru a-i amplifica anumite calitati, cat si pentru a-i asigura un anumit parfum.
Un produs natural BIO care nu trebuie sa lipseasca din trusa noastra cosmetica!
Pret: 19 lei (150 g). Se gaseste in magazinele cu produse naturale, atat cele offline, cat si cele online.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy