Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Intalnire… cu veninul de albine


Intalnire… cu veninul de albine

Email Imprimare

Astazi, produsele bio sunt tot mai cautate. Nu doar cele alimentare, ci si cosmeticele bio. In unele tari europene exista deja lanturi de magazine care ofera in exclusivitate asemenea produse. Explicatia este simpla: ne dorim sa traim mai sanatos, mai mult, mai frumos. Iar pentru asta trebuie sa evitam toate acele substante chimice mai mult sau mai putin nocive pe care le intalnim in produsele alimentare si cosmetice, de la conservanti pana la aditivi de tot felul. Companiile care aleg sa produca bio au de parcurs un intreg traseu de acreditare in acest domeniu, trebuind sa faca dovada ca utilizeaza numai ingrediente bio si ca produsele lor corespund tuturor standardelor cerute.

Compania noastra, specializata in produse apicole alimentare si cosmetice, a facut toate eforturile de a obtine atat certificarea din partea organismului de inspectie si certificare a produselor alimentare Lacon GmbH, cat si atestarea din partea organismului de inspectie si certificare a produselor cosmetice Ecocontrol GmbH. Mai ales pentru femei, frumusetea fizica este esentiala. De aceea, intretinerea corporala este o precupare foarte importanta pentru ele, iar produsele cosmetice si le aleg cu mare atentie. Unul din ingredientele naturale redescoperite in anii din urma este mierea. Apreciata pentru calitatile sale cosmetice inca de acum mii de ani, ea face parte, astazi, din compozitia a tot mai multe produse destinate frumusetii. Insa nu doar mierea este cautata, ci si celelalte produse ale stupului: veninul de albine, laptisor de matca, propolis etc. Pentru a obtine produse apicole bio de calitate, ingredientele naturale trebuie sa provina, desigur, din apicultura bio, care este mult mai costisitoare.
Veninul de albine are multe beneficii pentru piele si ten – de aceea, il intalnim in mai multe produse cosmetice destinate mai ales intretinerii si infrumusetarii tenului. Veninul de albine regenereaza pielea, accelereaza circulatia sangelui si creste productia de colagen si elastina – esentiale pentru un aspect tanar, relaxeaza muschii faciali, reduce imbatranirea pielii, ajuta la reducerea liniilor fine si a ridurilor. Mai concret, veninul de albine creste numarul de keratinocite, acele celule din stratul superior de care pielea are nevoie pentru a arata tanara, imbunatateste elasticitatea pielii si actioneaza ca o bariera impotriva factorilor de mediu. Pe masura ce inaintam in varsta, numarul acestor celule scade, ducand la reducerea elasticitatii si la formarea liniilor fine si a ridurilor. De asemenea, veninul de albine amelioreaza vizibil cicatricile tesuturilor, reda culoarea naturala a pielii si creste permeabilitatea vaselor capilare de la nivelul epidermei si dermei.
Compania noastra, Apimond, a creat mai multe produse pe baza de venin de albine, acest ingredient cu adevarat revolutionar, care au efecte deosebite pentru piele si care nu prezinta efecte secundare, asa cum se intampla in cazul unor ingrediente nenaturale. Practic, veninul de albine este considerat, pe buna dreptate, o alternativa naturala la Botox, fiind tot mai cautat de catre femei.
Crema Bio de reintinerire cu venin de albine restabileste echilibrul natural al pielii, hidrateaza pielea si are efect de lifting, vizibil dupa doar cateva utilizari. Se aplica dimineata si seara, dupa demachiere, prin miscari circulare.
Masca bio de reintinerire cu venin de albine combate imbatranirea pielii, ajuta la estomparea liniilor fine si a ridurilor, amelioreaza vizibil cicatricile tesuturilor, redand culoarea pielii. Produsul poate fi folosit fie ca masca, fie ca crema.
Serul tratament Bio cu venin de albine restabileste echilibrul natural al pielii, confera hidratare si are efect de lifting, vizibil dupa cateva utilizari.
Gelul antiinflamator Bio Api-Remed, cu venin de albine si arnica montana are efect antiinflamator, contribuind la diminuarea durerilor osteoarticulare, relaxeaza muschii obositi si reda confortul. De asemenea, gelul induce o senzatie placuta de racoare.
Despre beneficiile veninului de albine in domeniul cosmetic si despre produsele pe baza de venin de albine produse de compania noastra a vorbit si Cecilia Caragea, consultant comunicare Apimond, in cadrul emisiunii Intalniri capitale, realizata de Ioana Brusten, difuzata de postul de radio Bucuresti FM.


Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy