Marti, 19 Mar

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apimond Sapun lichid cu arnica si laptisor de matca, de la Apimond


Sapun lichid cu arnica si laptisor de matca, de la Apimond

Email Imprimare

Cand folosesti un sapun lichid, te astepti ca sa te protejeze impotriva microbilor, dar speri totodata ca acesta sa fie bland, delicat, sa nu deterioreze epiderma. In plus, ne dorim cu totii sa folosim produse destinate intregii familii, produse care sa exceleze prin calitate. Iar Apimond nu ne dezamageste niciodata atunci cand vine vorba despre calitate! Acum ne surprinde din nou cu un sapun lichid extra bland de calitate superioara, cu arnica montana si laptisor de matca. emolient, delicat si care poate fi folosit atat de catre adulti, cat si de catre copii.

Cunoscuta la noi sub denumirile populare de Potbal de Munte sau Carul Padurilor, arnica montana este o planta perena, care creste pe pasunile umede sau in padurile racoroase de la munte. Se gaseste in Europa, Siberia sau America de Nord, unde isi deschide minunatele flori galben-portocalii din mai pana in august, cand este si momentul prielnic pentru recoltarea acestei plante.
Renumita pentru proprietatile sale antialergice, antiinflamatorii si cicatrizante, arnica montana a fost folosita inca din Antichitate pentru tratarea intepaturilor si a diferitelor dureri. Amerindienii o foloseau pentru proprietatile sale de vindecare a ranilor. Mai tarziu, specialistii au descoperit in frunzele uscate ale acestei plante un bun remediu impotriva fumatului.
Datorita principiilor sale active, arnica montana a inceput sa fie utilizata in industria medicamentelor, fiind un bun stimulent al imunitatii. Dar beneficiile acestei plante nu se opresc aici, aceasta fiind un remediu eficient in stimularea sistemului nervos, a aparatului digestiv, respirator si circulator, dar si un bun expectorant cu rezultate bune in tratarea astmului sau a tusei convulsive. Mai de mult si medicina  traditionala romaneasca folosea beneficiile acestei plante, mai ales in sezonul rece, aceasta reprezentand un adevarat tonic si un bun stimulator al imunitatii. Astazi, sunt bine cunoscute tincturile de arnica, foarte eficiente in lupta impotriva insomniilor sau a starilor de depresie, nu numai pentru intarirea imunitatii.
Folosita si in industria cosmetica, arnica montana este ingredientul care, datorita substantelor sale active, asigura o protectie eficienta impotriva radicalilor liberi, protejand epiderma atunci cand aceasta este inflamata. In timp s-a dovedit a fi un excelent antiinflamator, antiseptic si antibacterian, distrugand microbii si impiedicand inmultirea acestora.
Florile de arnica montana contin si uleiuri volatile care - impreuna cu laptisorul de matca - asigura o hidratare maxima a pielii. Sapunul lichid extra bland cu arnica montana si laptisor de matca de la Apimond poate fi folosit si pentru corp, avand o actiune tonica si regland procesul de transpiratie.
Complexul activ de arnica montana, laptisor de matca, musetel si miere de albine face ca acest sapun sa fie delicat, fin, lasand pielea catifelata, dar constituind o bariera dura impotriva microbilor. Nu usuca pielea, ci are grija de ea, reabilitand echilibrul hidric la nivelul epidermei. Si, in plus, este usor de utilizat. Un motiv in plus sa placa tuturor membrilor familiei dumneavoastra!

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy