Vineri, 26 Apr

Ultimele Titluri :


Frumusete de regina

Email Imprimare

Pentru a fi frumoasa ca o regina, trebuie mai intai sa te rasfeti ca o regina. Albinele au creat pentru regina lor laptisorul de matca. Este nu numai un elixir de sanatate, ci si de frumusete. Efectele lui benefice se extind de la stimularea productiei de colagen din piele pana la inlaturarea ridurilor si regenerarea tesutului epitelial. El tonifica, revitalizeaza si catifeleaza tenul, inlatura oboseala si reda elasticitatea si stralucirea pielii. In plus, prezinta si un extraordinar efect de lifting. Astfel, laptisorul de matca pur si crud poate face, in mod cert, adevarate minuni, si asta pentru orice fel de ten.
Laptisorul de matca echilibreaza straturile profunde ale pielii, procesele intime la nivelul celulelor, redandu-le vitalitatea si ajutand la eliminarea diferitelor dezechilibre functionale care fac ca pielea sa fie excesiv de grasa sau de uscata, sa se rideze sau sa-si piarda tonicitatea sau stralucirea.
Nimic nu este mai sigur decat un produs natural. In locul produselor industriale, indiferent de marca lor, puteti folosi cu rezultate surprinzatoare o masca preparata chiar de dumneavoastra, simplu si rapid, folosind laptisorul de matca pur si crud in combinatie cu diferite produse naturale, proaspete, precum galbenusul sau albusul de ou, sucul de grapefruit sau de portocale, iaurtul, smantana sau laptele proaspat, branza de vaci bine zdrobita, polenul, mierea si propolisul, argila, uleiul de masline, infuzia de musetel, de galbenele, menta, macese sau de coada soricelului, drojdia de bere proaspata, taratele fine de grau sau faina de secara, rosiile zdrobite, sfecla rosie razuita, morcovul ras fin, sucul de castraveti, gelul de Aloe vera natural, un avocado bine zdrobit, pulpa de banana sau de piersica bine coapta.
Este, cu siguranta, o placere sa-ti prepari singura o masca din produse naturale proaspete pe care cu greu te opresti sa nu le si mananci, oricum, sorbindu-le din ochi visezi deja la efectul lor miraculos de care te vei bucura de indata ce vei da jos masca cu putina apa calduta, dupa numai 20-30 de minute.
Este un timp minunat de rasfat in care recastigi stralucirea unui ten de invidiat de catre orice regina. Este incredibil ce poate face laptisorul de matca pur si crud Apiland pentru frumusetea noastra. (Foto: Stock.XCHNG)

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy