Sambata, 23 Sep

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Tonice apicole pentru sanatate


Tonice apicole pentru sanatate

Email Imprimare

In prag de toamna, ne gandim intotdeauna la imunitate, pentru a evita afectiunile de sezon. Ne putem creste imunitatea consumand produse naturale, ca de exemplu fructe de padure. Acestea sunt foarte sanatoase, sunt vitaminizante si energizante, chiar daca uneori au un gust mai acrisor decat al fructelor de gradina. Catina este un exemplu foarte bun. Contine foarte multi antioxidanti, care ne ajuta in lupta cu agentii patogeni. In acelasi timp, este saraca in calorii, deci poate fi consumata in orice cantitati.

Ideal ar fi sa avem aceste fructe la indemana si mai tarziu, spre iarna. Iar pentru aceasta trebuie sa le depozitam intr-un mod cat mai optim, pentru a le pastra calitatile. O varianta este sa le congelam, caci in acest fel nu isi pierd deloc proprietatile. O alta varianta (mai dulce!) este sa le conservam in miere, care este perfecta pentru acest rol. Tot in miere pot fi dizolvate si pastrate si celelalte produse ale stupului: laptisorul de matca, polenul si propolisul. In felul acesta, reusim sa pastram toate proprietatile pretioase, toate principiile active ale acestor ingrediente.
De curand, compania noastra, Apiland, a lansat un tonic special, care contine miere, propolis, laptisor de matca si polen. Se numeste Tonicul apicultorului si este un adevarat complex de vitamine, care ne poate intari imunitatea, pastrandu-ne sanatatea si tonusul pe toata durata sezonului rece.
Despre acest tonic si despre proprietatile ingredientelor apicole pe care le contine a vorbit si Cecilia Caragea, consultant comunicare, in emisiunea Ce se intampla, doctore?Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy