Duminica, 14 Apr

Ultimele Titluri :
Te afli aici : Blogurile brandurilor Dacic Cool Blog Apiland Circulatie sanguina sanatoasa, cu polen crud de castan dulce si mur


Circulatie sanguina sanatoasa, cu polen crud de castan dulce si mur

Email Imprimare

Castanul este un pom puternic, util si destul de misterios. Exista o poveste foarte interesanta, care spune ca traia odata un om sarman, pe nume Castan. Era atat de sarac incat nu avea bani nici pentru a aprinde lumanari la biserica. Era foarte trist din cauza existentei nefericite pe care o ducea si isi plangea amarul la tulpina unui copac fara rod, un copac fara nume. Intr-o seara, a adormit acolo, langa copac, iar dimineata s-a trezit si a vazut ca el inflorise cu mii de flori care semanau cu niste lumanari! Intre el si copac s-a creat o legatura, caci fiecare dintre ei isi gasise rostul. De atunci, copacul se numeste castan.

Castanele comestibile, fructele castanului, sunt foarte gustoase, insa sunt, de asemenea, deosebit de utile pentru sanatatea noastra. Ele ajuta circulatia sanguina, iar extractul de castan il intalnim in creme si lotiuni care ne diminueaza oboseala din picioare se ne tonifica.
Nu doar tanarul din poveste a aflat de miracolul infloririi castanului, ci si albinele, care strang din acestea un delicios polen crud. Acest polen este cel mai dulce dintre toate polenurile, astfel ca le este pe plac chiar si copiilor mai mici.
Puteti citi continuarea pe apiland.ro.

Comentarii (0)


Arata comentarii/Ascunde

Scrie comentariu


busy